Ρίχνονται στη μάχη οι Πειρατές της Ολυμπιάδας με Πολύχρου!

prmr

prmr
Στην μάχη του φετινού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Χαλκιδικής ρίχνονται από αύριο Σάββατο 15/10 οι Πειρατές της Αναγέννησηης Ολυμπιάδας που κατάκτησαν πέρυσι τον Τίτλο στην Γ΄ κατηγορία!

 

Παρ΄ όλη την τεράστια επιτυχία της ομάδας κρίθηκε αναγκαίο να αγωνιστεί και πάλι στην Γ΄ κατηγορία, χωρίς αυτό να πτοεί τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της που αναγνωρίζουν τα προβλήματα και τις ανάγκες μιας πολυέξοδης χρονιάς στην Β΄ κατηγορία.

Πόσο μάλλον όταν η Αναγέννηση αγωνίζεται στο ουδέτερο γήπεδο της Βαρβάρας λόγω έλλειψης γηπέδου στην Ολυμπιάδα (Χρειάζονται έργα οπωσδήποτε!)

Έτσι λοιπόν με νέους στόχους, νέες φιλοδοξίες και πολλά νέα πρόσωπα, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη του κόσμου της ξεκινάει τις φετινές υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Ολυμπιάδας. 

Όπως είπαμε και πριν ο σύλλογος θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην Γ' κατηγορία του νομού Χαλκιδικής και αναμφίβολα ευελπιστεί στην άνοδο του στην παραπάνω κατηγορία. 

Ας ευχηθούμε την επόμενη φορά να πάνε όλα καλύτερα και να παραμείνει για να αγωνιστεί εκεί !

 

eis

eis
 

 

Πρεμιέρα λοιπόν αύριο στην Βαρβάρα και οι πιο θερμές ευχές μας μαζί με τους Πειρατές μας !!!

Γ΄ Ερασιτεχνική κατηγορία - 1η Αγωνιστική

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016  - Ώρα : 16:00

Γήπεδο: Βαρβάρας  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ

Να σημειώσουμε πως φέτος  την τεχική ηγεσία του συλλόγου ανέλαβε ο Στέλιος Πολύχρου ο οποίος θα κάνει και αυτός με τη σειρά του ότι περνάει από το χέρι του για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά και με το καλό Πρωταθλητές και πάλι !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ