Δημοτικό Αρέθουσας: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και Bazaar στο Σχολείο μας!

bzbc

bzbc
Με διασκεδαστές, τραγούδια  και κεράσματα, το Δημοτικό Σχολείο Αρέθουσας θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από  16:00 έως 18:00, σε αίθουσα του Γυμνασίου.

 

Τους επισκέπτες θα περιμένει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο bazaar με πολλές ευφάνταστες, φινετσάτες και πρωτότυπες  δημιουργίες  που προέρχονται από την προσπάθεια και τη διάθεση των μαθητών.

bzbpr

bzbpr

Οι καθιερωμένες κατασκευές διακοσμητικών στολιδιών και δώρων θα συνοδευτεί φέτος με την όρεξη και το μεράκι των γονέων και κηδεμόνων που θα βοηθήσουν τους μαθητές μας την Παρασκευή από  10:00 έως 13:00.

Καλές Γιορτές και σας περιμένουμε !!!

Δημοτικό Σχολείο Αρέθουσας

bzbk

bzbk

Αναμφίβολα αξιέπαινες και συγκινητικές προσπάθειες των μαθητών, των εκπαιδευτικών τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρέθουσας, που μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο συμβάλουν διαχρονικά τόσο στην ευρύτερη μόρφωση των παιδιών, όσο και στην στήριξη των αναγκών λειτουργίας του Σχολείου τους και που αξίζουν κάθε βοήθεια από το κοινό της περιοχής και όχι μόνο !

bzbg

bzbg

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ