flf

flf
Αριστοτέλης Σταυρού, ΠΑΟΚ Σταυρού, Αετός Άνω Σταυρού και Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται από κοινού σε ένα αγώνα Ανθρωπιάς με ''Καλάθια Ζωής'' γεμάτα με πολύτιμα αγαθά, για οικογένειες της περιοχής μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αυτές τις Άγιες Μέρες !!!

 

 

Καλάθια και Τρίποντα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης θα σκοράρουν στον ετήσιο Φιλανθρωπικό αγώνα του Αριστοτέλη Σταυρού οι:

Βετεράνοι του Αριστοτέλη,

ο ΠΑΟΚ Σταυρού,

ο ΜΑΣ Αετός Άνω Σταυρού

και ο Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου

το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου Παραμονή Χριστουγέννων του 2016:

Και σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνουν πιο γλυκά για πολλές οικογένειες της περιοχής μας που έχουν πραγματικά ανάγκη να τις στηρίξουμε μέσα από αυτή την ενέργεια των παιδιών !!!

 

flfs

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 / Κλειστό Σταυρού :

Μια μέρα που οι αθλητικοί σύλλογοι του Σταυρού, της Νέας Μαδύτου  και του Άνω Σταυρού Θεσ/νίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και μετατρέπουν την δύναμη αυτή σε βοήθεια για οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες που έρχονται!

 

trfm

trfm

 (φώτο από τον περσινό αγώνα που συγκέντρωσε πλήθος αγαθών βοήθειας από όλο τον κόσμο της περιοχής)

 

 * Στον αγώνα αυτόν παρακαλούνται θερμά όλοι οι φίλαθλοι αντί εισητηρίου να φέρουν μαζί τους μια σακούλα με ότι τρόφιμα μπορεί ο καθένας. Τα τρόφιμα αυτά θα μοιραστούν όπως και τα προηγούμενα χρόνια σε άπορες οικογένειες της περιοχής που δοκιμάζονται αυτές τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Πρωτού αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο, το πρώτο που θα πρέπει να πούμε είναι ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα συμβούλια των συλλόγων και στα παιδιά που θα αγωνιστούν!

 

aiv

aiv

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ  - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!

 

Όλα τα σωματεία του Σταυρού καθώς και οι ΜΑΣ Αετός και Ελλήσποντος Ν. Μαδύτου έδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον και δήλωσαν με θέρμη τη συμμετοχή τους στη προσπάθεια αυτή, αλλά για καθαρά λόγους δεοντολογίας και ιστορίας θα πρέπει να πούμε πως η πρωτοβουλία αυτής της ενέργειας ανήκει στον Αριστοτέλη Σταυρού.

fil2

fil2

 ( Φώτο από την περυσινή διοργάνωση: Ας φέρει ο καθένας ότι μπορεί για να γεμίσουν τα καλάθια της ανθρωπιάς και στον φετινό αγώνα!) 

 

Οι άνθρωποι του Αριστοτέλη Σταυρού ξεκίνησαν από τον χειμώνα του 2013 τον αγώνα αυτόν και μάλιστα η πρώτη φιλανθρωπική ''μονομαχία'' έγινε με τα παιδιά του μηχανοκίνητου ΟΜΑΣΚ.

Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, καθιερώθηκε, μεγαλώνει σταδιακά και μάλιστα ξεπερνά τα όρια του Σταυρού φέτος με την συμμετοχή του Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου !

Η επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα και οι μεγάλες ποσότητες τροφίμων για άπορες οικογένειες που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο αποτελούν την καλύτερη συμμετοχή του αθλητικού κόσμου μας στην ανακούφιση των συνανθρώπων που έχουν την ανάγκη όλων μας!

Και μπορούν να βοήθησουν πραγματικά όλοι στην προσπάθεια αυτή !!!

 

flf

flf

 

Μπασκετμπολίστες εναντίον ποδοσφαιριστών μέσα στο κλειστό του Σταυρού!

Στην ουσία θα γίνουν δύο αγώνες δηλαδή (λίγο μικρότερης διάρκειας ο καθένας...) και όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερο η εκδήλωση.

Ο Αθλητισμός δείχνει τον δρόμο για ακόμα μία φορά. Και είναι ένας δρόμος ανθρωπιάς, με επίπεδο, και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και αληλλεγγύης που υπάρχει σε όλα τα παιδιά μας που κοσμούν τα σωματεία και τα γήπεδά μας! 

Να είμαστε δίπλα τους στον δρόμο αυτόν και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στο κλειστό του Σταυρού: για  να στηρίξουμε με την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ την ΑΝΘΡΩΠΙΑ της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΥΤΗΣ!

 

vivl

vivl

 

 

Χρόνια πολλά - Καλές Γιορτές και σε περιμένουμε και εσένα στο κλειστό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ