Το 2ο Τουρνουά 3χ3 του Αριστοτέλη Σταυρού στις 27,28 και 29 Δεκεμβρίου!

fsb

fsb
Μετά από την περυσινή τεράστια επιτυχία του, έρχεται φέτος το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 χ 3 που διοργανώνει ο Αριστοτέλης Σταυρού στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρού Θεσ/νίκης!

 

Με την διοργάνωση αυτή που καθιερώθηκε πλέον σε Θεσμό, ο Αριστοτέλης Σταυρού γεμίζει τις χειμωνιάτικες μέρες των φίλων του Μπάσκετ και του αθλητισμού με το Τουρνουά 3 χ 3 που θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού Θεσ/νίκης !

 

fsf

Φορέστε τη φανέλα και το σορτσάκι σας και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα ερασιτεχνικό τουρνουά με επαγγελματικές προδιαγραφές !

 

 Η διοργάνωση γίνεται όπως τονίσαμε και στην αρχή του ρεπορτάζ από τον Αριστοτέλη μέσα στο κλειστό του Σταυρού και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος αγωνιζομένων και φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τις μονομαχίες των ομάδων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ήδη οι συμμετοχές των ομάδων αγγίζουν τις είκοσι τον αριθμό και σίγουρα θα αυξηθούν πολύ περισσότερο μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου που λήγει η προθεσμία εγγραφών.

Τα πάντα ετοιμάζονται άψογα και με ιδιαίτερο ζήλο μέσα σε πυρετώδεις ρυθμούς στους οποίους οι άνθρωποι της διοίκησης του Αριστοτέλη έχουν αποδείξει ότι αντέχουν και ξεπερνούν πάντα  κάθε δυσκολία που προκύπτει.

 

lgb

lgb

Aristotelis Basket ball club

Τουρνουά 3χ3 στις 27,28 και 29 Δεκεμβρίου

 

 

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά 3x3 θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το κλειστό θα βουλιάξει την ημέρα εκείνη !

Καλή επιτυχία στους διαγωνιζομένους αθλητές και στο Δ/Σ του Αριστοτέλη που για ακόμα μία φορά αποδυκνείει την δημιουργικότητα που έχει και την ασταμάτητη δουλειά που κάνει σε όλους τους τομείς !!!

*(Τηλέφωνα πληροφοριών σχετικά με την διοργάνωση παραθέτονται παραπάνω στην αφίσα της διοργάνωσης)

Τσολάκης Βασίλης

 

lg

lg

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ