ΜΑΣ ΤΡΩΑΣ Ασπροβάλτας: Χριστουγεννιάτικος χορός στην Κωνσταντινούπολη!

xrsc

xrsc
Ο ΜΑΣ ΤΡΩΑΣ Ασπροβάλτας προσκαλεί όλους τους φίλους του στον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό του, που θα γίνει την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στην αίθουσα δεξιώσεων ''Κωνσταντινούπολη'' στην Ασπροβάλτα Θεσ/νικης.

 

 Το βράδυ των Χριστουγέννων ο ιστορικός Μ.Α.Σ. ΤΡΩΑΣ Ασπροβάλτας περιμένει όλους τους φίλους του Σωματείου να διασκεδάσουν μαζί του και να στηρίξουν ταυτόχρονα την μεγάλη και επίπονη προσπάθεια που καταβάλουν χρόνια τώρα τα παιδιά αυτά για να κρατάνε την ομάδα της Ασπροβάλτας δυνατή και όρθια!

Και η εκδήλωση αυτή δίνει την διπλή ευκαιρία σε όλους τους φίλους του σωματείου τόσο να διασκεδάσουν ανήμερα Χριστούγεννα σε ένα εκλεκτό περιβάλλον, όσο και να στηρίξουν το έργο της ομάδας!

 

xrsfs

xrsfs

 

Το περιβάλλον της φανταστικής αίθουσας δεξιώσεων ''Κωνσταντινούπολη'', το εορταστικό κλίμα των ημερών το εξαιρετικό μουσικό σχήμα της βραδιάς, τα πλούσια και πολλά δώρα που θα κληρωθούν και η παρέα των αθλητών και των ανθρώπων του Δ/Σ της ομάδας που θα σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για να βρεθούμε το βράδυ των Χριστουγέννων στον χορό του ΜΑΣ ΤΡΩΑΣ Ασπροβάλτας σε ένα αξεχαστο γλέντι.

Αξίζει πέρα για πέρα ο κόσμος της Ασπροβάλτας να στηρίξει την φετινή δύσκολη προσπάθεια του Συλλόγου στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία !

 

png

png

 

Καλή σας Διασκέδαση !

Καλές Γιορτές - Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ