Γιορτή αθλητισμού και αναμνήσεων στη Νέα Μάδυτο. Τετάρτη 12/11 Βετεράνοι Βόλβης - Επίλεκτοι Πιερίας

pier-

pier-
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Μαδύτου θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Βετεράνων Βόλβης και των Επίλεκτων - Παλαίμαχων νομού Πιερίας

 

 Η φιλόξενη Νέα Μάδυτος θα υποδεχθεί σε ένα παιχνίδι Γιορτής και Αναμνήσεων τους επίλεκτους Πιερίας και ήδη οι άνθρωποι του Α.Σ Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου σε συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΣΒ Βόλβης ετοιμάζουν ότι καλύτερο μπορούν για την διοργάνωση του αγώνα.

Ταυτόχρονα καλούν από κοινού όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να παρακολουθήσει τον αγώνα αυτό και να χειροκροτήσει από κοντά τις ποδοσφαιρικές δόξες της Πιερίας και του Ελλησπόντου όπως ο Γιάννης Τσίφτης, ο Νίκος Χωματάς, οι Σέργιος και Χρήστος Ρίζος, Γιώργος Παναγιωτίδης και όλα τα άλλα παιδιά που ελπίζουμε να βρίσκονται κοντά μας.

elispontos5

elispontos5

Φώτο αναμνήσεις γενεών του Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου. Την Τετάρτη 12/11 θα ξαναζωντανέψουν και θα λάμψουν ξανά με τους Επίλεκτους Πιερίας!

Το παιχνίδι αυτό εντάσεται μέσα στον χειμερινό κύκλο αγώνων των Βετεράνων Βόλβης που θα γίνουν σταδιακά σε όλα τα γήπεδα του δήμου μας για την περιόδο 2014 - 2015.

Ο νεοιδρυθής σύνδεσμος Βετεράνων Βόλβης με μεγάλη χαρά προσκαλεί όσους έχουν αγωνιστεί στις ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής Δήμου Βόλβης να πλαισιώσουν την αγωνιστική παρουσία της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια αυτά, καθώς και να καταθέσουν όποιες προτάσεις έχουν για την μεταγενέστερη λειτουργία του συνδέσμου η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο την ένταξη μας στο πρωτάθλημα Βετεράνων από την επόμενη περίοδο 15-16.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους Επίλεκτους Πιερίας για την ξεχωριστή τιμή που μας κάνουν και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της τιμής αυτής με την οργάνωση του φιλικού αγώνα καθώς και με την φιλοξενία από μέρους μας η οποία θα συνεχιστεί μετά το παιχνίδι με πρόσκληση για καφέ και συζήτηση μεταξύ φιλάθλων και παικτών για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

Σας ευχαριστούμε

Με τιμή

Π.Σ.Β. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΒΟΛΒΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ