Γιορτή Αεροπορίας για τα spitfire του Σταυρού - Βολές αέρος - εδάφους με Μάδυτο και Σωχό!

pts--

pts--
Γιορτή της πολεμικής Αεροπορίας μας σήμερα 8 Νοεμβρίου και φαίνεται πως τα μικρά spitfire της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Σατυρού δεν θα μπορούσαν να απέχουν από το εορταστικό κλίμα της ημέρας

Έτσι λοιπόν φρόντισαν να γιορτάσουν την ''δική τους ημέρα'' με τον καλύτερο τρόπο και με με μεγάλη νίκη!

 

Οι ''μικροί αεροπόροι μαχητές'' του ΠΑΟΚ Σταυρού πιστοποίησαν για ακόμα μια φορά την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα παίδων και με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, μέσα στον Σωχό αυτή τη φορά, στέλνουν το δικό τους μήνυμα που βασίζεται στην μαχητικότητα και την δουλειά τους στην προπόνηση, προς πάσα κατεύθυνση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό και την μεγάλη νίκη που πέτυχαν την προηγούμενη εβδομάδα επί του Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου με 4-2.

Βλέπουμε λοιπόν μια σταδιακή και ανοδική εξέλιξη της παιδικής ομάδας που δικαιώνει έτσι τις προσπάθειες όλων των συντελεστών της Ακαδημίας του Σταυρού και πολύ περισσότερο των ίδιων των παιδιών που θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο ζήλο την πορεία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους και ότι καλύτερο για τη συνέχεια.

Θα είμαστε κοντά τους όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος που διαθέτουμε και θα προσπαθούμε πάντα να καλύπτουμε τους αγώνες τους, όπως και όλων των ακαδημιών της περιοχής μας.

 

paid-
paid-
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Εθνικός Σοχού - ΠΑΟΚ Σταυρού 1-3

Τα γκόλ για την Παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού πέτυχαν οι : Μινασίδης - Παπαδημητρίου και Δημόπουλος

Αγωνίστηκαν οι: Μπουμπουνάκης, Διδώνης, Κισκιντέλης, Τσίτσος Κωνσταντινάκης, Βασιλειάδης, Μινασίδης, Πασαλής, Δημόπουλος, Μόρθανος, Παπαδημητρίου

Αλλαγές:Ρίστα Μ. -Τσεκούρας - Ρίστα Φ. - Νουράκης - Σαλέπας
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 8ος ΟΜΙΛΟΣ (3η αγωνιστική)

ΠΑΟΚ Σταυρού - Ελλήσποντος Μαδύτου 4-2 Τελικό

Μετά απο μια πολύ όμορφη εμφάνιση η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού κέρδισε τον Ελλήσποντο Μαδύτου με σκόρ 4-2.

Η ομάδα του Σταυρού στο ξεκίνημα του αγώνα δέχτηκε 2 γκόλ στο πρώτο 15 λεπτο με τον Ελλήσποντο να προηγείται 0-2, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει πρίν το ημίχρονο με γκόλ του Μινασίδη και ένα αυτογκόλ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 2-2.

Στο Δευτερο ημίχρονο η ομάδα μας πέτυχε και αλλα 2 γκόλ με τον Μόρθανο και τον Κωνσταντινάκη να διαμορφώνουν το τελικό 4-2.

Για τον Παοκ Σταυρού αγωνίστηκαν οι :
Μπουμπουνάκης - Κιζκιντέλης - Τσίτσος - Διδώνης - Κωνσταντινάκης - Πασαλής - Μινασίδης - Παπαδημητρίου -Ρίστα Φ.- Δημόπουλος - Μόρθανος
Αλλαγές : Τσεκούρας - Νουράκης - Σαλέπας - Ρίστα Μ. - Βασιλειάδης.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ