Ανακάλυψε τα μονοπάτια του Αριστοτέλη και νιώσε την αδρεναλίνη!

pdld

pdld
Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο υποδέχονται το «Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης, Δρόμου – Αντοχής» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου.

 

«Πρόκειται για ένα ποδηλατικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει από την Ιερισσό και θα περάσει από τα ορεινά χωριά του δήμους μας», σημειώνει η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας - Δρόμου Αντοχής ,Μακεδονίας - Θράκης στο Δήμο Αριστοτέλη 8-9 Απριλίου 2017

pdlt

Η πρώτη διαδρομή των 74,7 χλμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 15:00 για την κατηγορία Μάστερς και στις 15:05 για την κατηγορία παιδιών – γυναικών – νεανίδων, από την παραλία Ιερισσού.
 Η διαδρομή περιλαμβάνει τη Στρατονίκη, τα Στάγειρα, το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι, τη Μ. Παναγία, τον Αγ. Ιωάννη Πρόδρομο, το Γομάτι, με πιθανή ώρα τερματισμού του πρώτου αθλητή μεταξύ 17:00 και 17:30. 
 
pdlf
pdlf
Η δεύτερη διαδρομή των 101,7 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00 για την κατηγορία των αντρών και στις 10:05 για την κατηγορία των εφήβων από την παραλία Ιερισσού.
  Η διαδρομή περιλαμβάνει την Ολυμπιάδα, τη Βαρβάρα (μέσα από το χωριό), το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι, την Μ. Παναγία, τον Αγ. Ιωάννη Πρόδρομο, το Γομάτι, με πιθανή ώρα τερματισμού  του πρώτου αθλητή μεταξύ 13:00 και 13:30.
 
- ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2017. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
Με αποστολή fax στο 2310 200159 ή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.
- ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

lg

lg
 

 

Οι δράσεις του δήμου Αριστοτέλη δεν σταματούν εδώ. Αντιθέτως θα κορυφώνονται όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Μείνετε συντονισμένοι!

Politikixalkidiki.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ