trpnt

trpnt
Πρέλεβιτς, Μπουντούρης, Κόρφας, Λιαδέλης, Τζέκος, Γιάνης Ιωαννίδης, Ντικούδης, Χατζηβρέτας, Λυπηρίδης, Κούβελας, Τσέλιος, Μολφέτας, Αγαδάκος, Γιαννούλης, Τσαρτσαρής και ένας ολόκληρος Γαλαξίας από Αστέρες των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα αγωνιστούν στον Φιλανθρωπικό Αγώνα που διοργανώνει ο Αριστοτέλης Σταυρού και ο τομέας αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας!

 

Όλες αυτές οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ του Ελληνικού Μπάσκετ και μαζί τους πολλοί Αστέρες ακόμα, θα επισκεφθούν τον Σταυρό Θεσ/νίκης και θα αγωνιστούν με τον Αριστοτέλη Σταυρού σε έναν αγώνα ανθρωπιάς την Κυριακή των Βαίων 9 Απριλίου 2017 στις 5.00 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο του Σταυρού !!!

 

vrst

vrst

 

Στόχος του αγώνα είναι η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους θεατές και τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής μας [τρόφιμα, είδη καθαριότητας, κτλ.] τα οποία θα ενισχύσουν το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.

 Δεν θα υπάρχει εισιτηρίο στον αγώνα και για τον ιερό σκοπό της συνάντησης αυτής θα υπάρχουν στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Σταυρού ειδικά σημεία συγκέντρωσης για αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης που θα δωθούν στο Παιδικό Χωριό.

 

vrstpr

vrstpr

 

΄΄ Τρίποντα ΖΩΗΣ ΄΄

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρού / ώρα 5.00 μ.μ.

 

vrstx

vrstx

 

Ένα Ανθρώπινο, Αθλητικό ραντεβού που θέλει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και να «κατεβαίνουμε ξανά στο τερέν» για να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα σημαντικό λόγο: Τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS.

Μεγάλος νικητής του αγώνα αναμένεται να είναι η Ανθρωπιά & η Αλληλεγγύη!

 

arst

arst

 

Ε.Α.Σ Αριστοτέλης Σταυρού:

<< Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές που συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα του Συλλόγου μας αποδεικνύοντας όχι μόνο την υψηλή αθλητική τους αξία αλλά και το μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιστικής προσφοράς που διαθέτουν και σε όλους τους φορείς και φίλους χορηγούς που στηρίζουν τον αγώνα μας αυτόν.

Περιμένουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να χειροκροτήσει από κοντά τις μεγάλες μορφές του Ελληνικού Μπάσκετ που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στο άθλημα, στους συλλόγους και στην χώρα μας και να ανταποκριθεί στον σκοπό του αγώνα >>

 

vstxx

vstxx

 

Oι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας έχουν ως στόχο τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στέκονται δίπλα σε αυτές ενώ δεσμεύονται να συνεχίζουν να συμμετέχουν σε ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι !

 

 plgr

plgr

Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

 

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου είναι το δεύτερο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1997. Εγκαινιάσθηκε τον Οκτώβριο του 1998 από τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου οικοδομήθηκε σε μία έκταση 29 στρεμμάτων, η οποία αποκτήθηκε το 1991 χάρις στο κληροδότημα LEON PISANI.

Αποτελείται από 10 σπίτια οικογενειών SOS για 60 παιδιά, το σπίτι του Διευθυντή, το σπίτι των Θείων, το σπίτι για τα εργαστήρια και το Κοινοτικό όπου στεγάζονται γραφεία, βιβλιοθήκη, μελετητήριο κλπ. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, γήπεδα, 2 παιδικές χαρές και το ανοικτό θέατρο ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ.

Απασχολούνται 27 άτομα σε ημερήσια βάση (επιστημονικό, παιδαγωγικό και διοικητικό προσωπικό) και το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων είναι 3.500 τμ.

Στην ανέγερση συνέβαλαν καθοριστικά με δωρεές τους οι εξής:

SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL, HERMANN-GMEINER FONDS, κληροδότημα LEON PISANI, PROCTER & GAMBLE HELLAS, PRAKTIKER, COCA-COLA HELLAS, GOODY’S, Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, Ίδρυμα ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ, Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Δημήτρης & Ingeborg Λεκού, Δημήτριος Γ. Αράπης, Γεώργιος & Άρτεμις Χασιλτζόγλου, Ηλίας & Ευφροσύνη Κιοκμενίδου, Παιδικά Χωριά SOS Ελβετίας, Αφοι Σαρημανώλη, Ελένη Μηλιώνη-Μάμαλη, Νικόλαος Στασινόπουλος, Βασιλική Μιχαηλίδου, Άννα-Μαρία Ζωγράφου, Άννα Μπαλτά, Έλλη Σαργκάνη, Αγγελική Σινανιώτη, Αικατερίνη Δερβίση, Αφροδίτη Παπαμήτρου, Σωτηρία Φαναριώτου.

Επίσης, 900 δωρητές και φίλοι που τοποθέτησαν το δικό τους πλακάκι, με το όνομα αγαπημένων τους, στην Πλατεία Αγάπης του Χωριού.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ