Διεθνής αγώνας ποδοσφαίρου: Βετεράνοι Βόλβης Vs Sveti Stefan Βελιγραδίου!

svtf

svtf
Διεθνή Φιλικό Ποδοσφαιρικό αγώνα με τη συμμετοχή Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Βόλβης και της Sveti Stefan Beograd Σερβίας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βετράνων Βόλβης, στο πλαίσιο της Φιλίας και των ιστορικών δεσμών των δύο χωρών!

 

 

Οι ιστορικοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας των λαών μας Ελλήνων και Σέρβων και η συμμετοχή μεγάλων άσων του Σέρβικου ποδοσφαίρου, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση μιας αλησμόνητς ποδοσφαιρικής συνάντησης με θέαμα ποιότητας που θα ξεπερνά κατά πολύ τα τοπικά γεωγραφικά πλαίσια της περιοχής μας και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν φίλαθλοι από όλες τις περιοχές για να τον παρακολουθήσουν !

 

svt

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαίου στις 5:30 μ.μ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Σταυρού Θεσ/νίκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την Διοίκηση του ΠΑΟΚ Σταυρού για την φιλοξενία ίσως είναι το ελάχιστο, αλλά θα πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως !

 

svtstf

svtstf

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Βόλβης, ζητάει την στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο προκειμένου να επιτευχθεί η θερμότερη υποδοχή στους εκλεκτούς φίλους και καλεσμένους Σέρβους αθλητές:

« Φίλαθλοι της περιοχής μας και φίλοι του ποδοσφαίρου, σας καλούμε να βρεθείτε δίπλα μας σ΄ αυτή την αθλητική γιορτή της Ελληνοσερβικής φιλίας για να υποδεχθούμε και να Τιμήσουμε με το χειροκρότημα μας τους μεγάλους άσους που φιλοξενούμε στο γήπεδο του Σταυρού Θεσ/νίκης την Κυριακή 14 Μαίου και ώρα 5.30 το απόγευμα.

Καλούμε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας να πλαισιώσουν τις τάξεις της ομάδας μας και να αγωνιστούν σε ένα αξέχαστο για όλους αγώνα.

Επίσης απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τους φίλους Σέρβους ποδοσφαιριστές της Sveti Stefan Βελιγραδίου που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, καθώς και στον κ. Νίκο Μαραγκόπουλο που βοήθησε τα μέγιστα για την διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας:

           ΜΕ ΤΙΜΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΒΟΛΒΗΣ »

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ