Νέα Βρασνά: Πρόγραμμα 4ήμερων εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου στον εορτασμό Αγίων Κών/νου & Ελένης

 

pngx

pngx

Για ακόμη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογός Ν. Βρασνών διοργανώνει λαμπρές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις προς τιμή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πολιούχων των Νέων Βρασνών!

 

Οι εκδηλώσεις αυτές θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 18 έως την Κυριακή 21 Μαίου 2017.

Το ξεκίνημα θα γίνει με την συμμετοχή των μικρών παιδιών που θα διαγωνιστούν σε διάφορα παδικά αθλήματα και ξεκαρδιστικές δοκιμασίες με ξεχωριστά βραβεία για τους νικητές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αθλητικές δράσεις, χορούς Ζούμπα και διαγωνισμό καραόκι από τους μαθητές του Δημοτικού Νέων Βρασνών την Πέμπτη 18 Μαίου.

 

pngrprgm

pngrprgm

 

Το κυρίως πιάτο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 19 Μαίου στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με ορχήστρες αυθεντίες στον χώρο της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής αλλά και να παρακολουθήσετε χορευτικά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας !

 

pngxr

pngxr

 

Οι εκδηλώσεις στην πλατεία συνεχίζονται φυσικά με μεγάλο γλέντι και το Σάββατο 20/5 μέχρι την Κυριακή 21 Μαίου όπου και θα κλείσουν με λαική βραδιά μαζί με την παραδοσιακή ορχήστρα χάλκινων από την Γουμένισα !!

 

prf

prf

 

 Ιδιαίτερη στιγμή για τα Νέα Βρασνά και τους φίλους επισκέπτες τους, θα είναι φυσικά όπως πάντα η Περιφορά της Εικόνας των Αγίων Κ/ων/νου και Ελένης που θα γίνει την Κυριακή 21 Μαίου στις 10.30 το πρωί.

 

pngf

pngf


Εκείνο που έχει σημασία πάντοτε όμως είναι, ότι όποιος και να επισκεφθεί τις μέρες εκείνες τα Νέα Βρασνά θα δει πολλά και λαμπρά πράγματα, θα ταξιδέψει σε χώρους και χρόνους αλλοτινούς, θα δει φίλους και γνωστούς, θα γλεντήσει με την ψυχή του και θα περάσει καλά !

 

png

png

 

Τα Νέα Βρασνά μας περιμένουν στις μέρες του πανηγυριού τους 18 - 19 - 20 και 21 Μαίου 2017 !!!

 

pngb

pngb

 

Αναμείνατε λοιπόν, το πανηγύρι πλησιάζει....!!!!

 

pngxs

pngxs

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογός μας διοργανώνει Πολιτιστικές Εκδηλώσεις προς τιμή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πολιούχων του χωριού μας!

Στις εκδηλώσεις μας μπορείτε να διασκεδάσετε με ορχήστρες αυθεντίες στο χώρο αλλά και να παρακολουθήσετε χορευτικά από όλη την Ελλάδα!

z

Κάθε χρόνο σας επιφυλλάσουμε μία έκπληξη όσων αφορά τα χορευτικά, όπως πέρσι είχαμε την τιμή να φιλόξενήσουμε τον Λαογραφικό Όμιλο <<Κυθρέας>> που ήρθαν από την Κύπρο!!!

pngxr

Έτσι και φέτος θα απολαύσετε χορευτικά που θα μας ξεσηκώνουν με τους παραδοσιακούς τους χορούς... και αυτό είναι υπόσχεση!

Αναμείνατε λοιπόν, το πανηγύρι πλησιάζει....!!!!

- See more at: http://strymonikostoday.gr/index.php/component/k2/item/2223-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82#sthash.yuwvDIhX.dpuf
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ