Βαρβάρα KOUZINA 2017: H μεγάλη τοπική γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού!

kzn

kzn
Γράφει η Joan Efthimiou: Την Παρασκευή 19 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, η μεγάλη τοπική γιορτή της γαστρονομίας και του πολιτισμού, το ''KOUZINA 2017'', πραγματοποιεί μία από τις 32 κύριες εκδηλώσεις του στην Κεντρική Πλατεία της Βαρβάρας Χαλκιδικής.

 

Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας από το Παράρτημα Ηπείρου θα μας διδάξουν πώς φτιάχνονται οι παραδοσιακές ηπειρώτικες κρεατόπιτες και γαλατόπιτες, ενώ μέλη του δικού μας Συνεταιρισμού Γυναικών Βαρβάρας «Δρυάδες» θα διδάξουν στους Ηπειρώτες επαγγελματίες της γαστρονομίας πώς φτιάχνεται η παραδοσιακή μας τραχανόπιτα.

 

kznc

kznc

 

Mount Athos Area Kouzina

From Pindos to Aristoteles Mountain

 

vrv

vrv

 

Σας περιμένουμε όλους - μαζί με τα παιδιά σας - να δοκιμάσουμε Βαρβαριωτικες γεύσεις , να χορέψουμε η με την Χορευτική Ομάδα Βαρβάρας και να τιμήσουμε τους εξαιρετικούς φιλοξενούμενους, η παρουσία των οποίων τιμά το χωριό μας και το τοποθετεί ισότιμα στον τοπικό γαστρονομικό χάρτη.

 

kznb

kznb

 

Κλείστε κι εσείς μια θέση στις φετινές εκδηλώσεις του KOUZINA!

Η ποιότητα, η στόχευση, η συμμετοχή και η ανάδειξη "όλων των προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής μας ανά προορισμό και σημείο ενδιαφέροντος" θα σας συναρπάσουν!

  Μπορείτε να γίνεται και εσείς μέρος της πιο όμορφης, της πιο ζωντανής και της πιο δημιουργικής παρέας !

Σας περιμένουμε !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ