Ασπροβάλτα: Απόσταγμα της 21ης Χρονιάς του Πολιτιστικού Συλλόγου!

apst

apst
Την Κυριακή 28 Μαίου 2017 ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροβάλτας θα παρουσιάσει τα χορευτικά του τμήματα και το καλεντάρι των δράσεων του τη χρονιά που μας πέρασε στην εκδήλωση που διοργανώνει με τιτλο ''21ο Απόσταγμα χρονιάς'' .

 

Η εκδήλωση θα κλείσει τον φετινό κύκλο δράσεων του Συλλόγου που θα αποχαιρετήσει τα μέλη και το κοινό, ανανεώνοντας το Πολιτιστικό ραντεβού τους μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού !

 

apstgb

apstgb

 

Το σημαντικό είναι πως ο κάθε επισκέπτης που θα βρεθεί εκεί θα περάσει πολύ όμορφα στον ξεχωριστής ομορφιάς πεζόδρομο της Ασπροβάλτας, δίπλα στο συντριβάνι.

 

apstg

apstg

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου που καταφέρνουν να διατηρούν ζωνταν τα τμήματα τους, να διοργανώνουν όλες αυτές τις πολυποίκιλες κοινωνικές & πολιτιστικές τους δράσεις με τόση κούραση μέσα σε κάθε σεζόν και κλείνουν τη χρονιά τους μια τόσο όμορφη εκδήλωση παράδοσης και προβολής της Ασπροβάλτας !

 

Το σημαντικό είναι πως ο κάθε επισκέπτης που θα βρεθεί εκεί θα περάσει πολύ όμορφα σε ένα τοπίο με φωτιές στον ξεχωριστής ομορφιάς πεζόδρομο της Ασπροβάλτας και συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου που καταφέρνουν να διοργανώνουν με τόση κούραση μια τόσο όμορφη εκδήλωση παράδοσης και προβολής της Ασπροβάλτας! - See more at: http://strymonikostoday.gr/index.php/component/k2/item/2324-%CE%B1%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%B1-t%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%B7-%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-20%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85#sthash.TNnGlChE.dpuf

apstgm

apstgm

 

Η Ασπροβάλτα και ο Πολιτιστικός της Σύλλογος σας περιμένουν στο 21ο Απόσταγμα χρονιάς !

Καλά να περάσετε και του χρόνου με υγεία για όλους !!!

sylaspr

sylaspr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ