Γ. Τσίφτης - Ν. Χωματάς: Ας είχα κι άλλη μια ζωή να ξόδευα για σένα... Ελλήσποντε μου! Βετεράνοι Βόλβης & Πιερίας συγκλόνισαν στη φιλόξενη Ν. Μάδυτο!

mdt--

mdt--
Συγκλονιστικές στιγμές, από αυτές που μονάχα ο κόσμος του ποδσφαίρου χαρίζει, έζησαν την Τετάρτη 12/11 στη φιλόξενη Νέα Μάδυτο, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ των Βετεράνων Βόλβης και των επίλεκτων Πιερίας

 

Πριν ξεκινήσουμε να πούμε οτιδήποτε θα πρέπει να αναφέρουμε πρώτα απ΄ όλα την άριστη και θερμή φιλοξενία από μέρους του Α.Σ. Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου, των ανθρώπων του Δ/Σ, των αθλητών της ομάδας καθώς και πλήθους Μαδυτίων οι οποίοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να διοργανωθεί έτσι άψογα αυτή η συνάντηση.

Η Νέα Μάδυτος μεταμορφώθηκε σε ''φιλόξενο σπίτι'' για όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και ετοίμασε με κάθε λεπτομέρεια ότι χρειάζονταν για να νιώσουν έτσι ακριβώς από την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο, μέχρι το τραπέζι που παρέθεσε ο Ελλλήσποντος στο τέλος του αγώνα με σουβλάκια, ψητά και κρασάκι.

mdtd

mdtd

Η συγκλονιστικότερη στιγμή για την τοπική κοινωνία της Νέας Μαδύτου ήταν όταν εμφανίστηκαν οι παλαίμαχοι θρύλοι του Ελλησπόντου, Γιάννης Τσίφτης και Νίκος Χωματάς οι οποίοι και ξεκίνησαν βασικοί το παιχνίδι καταχειροκροτούμενοι από όλους στο γήπεδο.

Σαν μικρά παιδιά από την συγκίνηση και το αιώνιο άσβηστο μεράκι τους για το ποδόσφαιρο και τον Ελλήσποντο, οι δύο θρυλικές αυτές μορφές δήλωσαν από κοινού με ένα στόμα: Ας ξαναγινόμασταν πάλι 18 χρονών και πάλι θα δίναμε την ψυχή μας για την ομάδα και τη Μάδυτο όπως και τότε...

Τι να σχολιάσει κανείς παραπάνω...

Να είναι καλά και οι δυό τους πάντοτε!

Ως προς το κομμάτι της διοργάνωσης του αγώνα, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Σύνδεσμος Βετεράνων Βόλβης απένειμε τιμητική αναμνηστική πλακέτα στους Παλαίμαχους - Επίλεκτους Πιερίας την οποία παράδωσε στους φιλοξενούμενους εκ μέρους του Συνδέσμου Βόλβης, ο κος Διονύσης Ψωμιάδης ο οποίος βρέθηκε στη Νέα Μάδυτο καλεσμένος του τοπικού σωματείου.

Μεγάλη η τιμή η παρουσία των Παλάιμαχων Πιερίας στο παιχνίδι αυτό, όπως μεγάλη τιμή και η παρουσία του κου Ψωμιάδη που είναι ένας πραγματικός εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χρόνια τώρα!

 

mdta

mdta

Ακολούθησε η απονομή πλακέτας στον τοπικό Ελλήσποντο για την διοργάνωση και την φιλοξενία του.

Την πλακέτα παρέδωσε στον πρόεδρο του Ελλησπόντου κο Παναγιώτη Γεωργίου, ο κος Νίκος Φιλιππιάδης (πρώην πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας).

Στη συνεχεια ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των ομάδων και στο άκουσμα των Γ. Τσίφτη - Ν. Χωματά ράγισαν καρδιές.

Από τη Νέα Μάδυτο επίσης αγωνίστηκαν και τα παιδιά Βούλγαρης, Αλμπάνης, Χάβος και Τζουβελέκης.

Μακάρι να βρίκονταν και άλλοι παλιοί αθλητές του Ελλησπόντου στο παιχνίδι αυτό.

Κάποια άλλη φορά ίσως γιατί ανάλογα τέτοια παιχνίδια θα γίνουν πολλά!

Υγεία να έχουμε...

mdtb

mdtb

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Παναγιωτίδης από τη Νέα Μάδυτο και τα πήγε εξαιρετικά!

 Εξάλου το τελικό αποτέλεσμα λίγη σημασία είχε..

(Απλώς για την ιστορία θα πρέπει να το πούμε:

Τελικό 2-2 με πολλές ευκαρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες

Το σημαντικότερο όλων ήταν πως αναβίωσαν στιγμές από εκείνες που δεν ξεχνάς ποτέ μέσα στα γήπεδα και που σπάνια δίνεται η ευκαιρία στους παλιότερους όπως ο Γιάννης και ο Νικόλας, να τις ξαναζήσουν

Μπράβο σε όλους και πολλά μπράβο στον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου!

mdtc

mdtc

Για την ιστορία θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε και τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν και ζητούμε συγνώμη να δεν σημειώσαμε κάποιους μέσα σ εκείνη τη γιορτή, γιατί πραγματικά έτσι ήτανε.

Μια πραγματική γιορτή ποδοσφαίρου και αναμνήσεων!

Βετεράνοι Βόλβης: 

Καπετάκης, θεολογάκης, Χουβαρδάς, Κέρναλης, Καράβατος, Ιωάννου, Παζαρλής, Μίρο Τσίβις, Ποριάζης και ο Νίκος Βλάχος ο οποίος ελείψει του φυσικού αρχηγού της ομάδας των Βετεράνων Βόλβης -Νεκτάριου Μπόσκου- εκτέλεσε και χρέη αρχηγού.

Συγκλονιστικές στιγμές!!! 

mdte

mdte

Κλείνοντας το ρεπορτάζ αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια όπως είπαμε και πριν και να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κο Γιώργο Τόλιο από τους Επίλεκτους Πιερίας που συνεργάστκε με τον ΠΣΒ Βόλβης και τον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου για την διοργάνωση του αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους και ακόμα περισσότερα στη Νέα Μάδυτο και τον Ελλήσποντο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ