18η Πολιτιστική Εβδομάδα Νέας Απολλωνίας: Δέκα μέρες Πολιτισμού και Παράδοσης!

epvmd

epvmd
Ο θεσμός της Πολιτιστικής Εβδομάδας διανύει φέτος την 18η χρονιά του στη Νέα Απολλωνία και ήδη έχει γιγαντωθεί τόσο από την αγάπη και την συμμετοχή του κοινού, όσο και από την οργάνωση και τις εκδηλώσεις που φέτος θα αγγίξουν περίπου τις δέκα ημέρες δράσεων!

 

Κατά την διάρκεια των ημερών αυτών έχουν προγραμματιστεί να γίνουν πλήθος ποιοτικών εκδηλώσεων και φυσικά όπως κάθε χρόνο αναμένεται κοσμοσυρροή από όλη την ευρύτερη περιοχή:

 

tlxk

tlxk

 

Από εκθέσεις ζωγραφικής και χειροτεχνίας, Θεατρικές και Μουσικές παραστάσεις, Γυμναστικές επιδείξεις, αναβίωση Παραδοσιακών Εθίμων, Χορωδιακές βραδιές μέχρι φυσικά και το Πατροπαράδοτο παραδοσιακό Γλέντι της Φιλόξενης Νέας Απολλωνίας!

Ένας οργασμός Πολιτισμού με πολλές επιλογές που περιμένει μικρούς και μεγάλους να τον επισκεφτούν από τις 23 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.

 

plvmd

(Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 18ης Πολιτιστικής Εβδομάδας)

 

 Τις μέρες αυτές ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Νέας Απολλωνίας, που για μία ακόμα χρονιά έχει αναλάβει την διοργάνωση της ''Πολιτιστικής Εβδομάδας'' τελειώνει και τις τελευταίες λεπτομέρειες των ετοιμασιών και όλα πλέον ειναι ετοιμα για ενα ταξίδι πίσω στο χρόνο και στην Ποιότητα της Αγνότητας περασμένων νοσταλγικών εποχών που μας θυμίζουν οι εκδηλώσεις στη Νέα Απολλωνία κάθε Καλοκαίρι !

 

txlkc

txlkc

(φώτο από την περυσινή εκδήλωση) 

 

Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Απολλωνίας:

Ο καιρός περνάει και φτάσαμε στα 30 χρονια απο την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Ξεκινάμε την 18η πολιτιστική εβδομάδα !!!! 

Σας περιμενουμε να γιορτάσουμε μαζι και φέτος...... με πολλά θεατρικά, εικαστικά, μουσικά και φυσικά παραδοσιακά δρώμενα !!!!!!!!

 

epvmd

epvmd

 

 Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι εκδηλώσεις γίνονται πάντα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Απολλωνίας που ήδη έχει αρχίσει και μεταμορφώνεται για τις ανάγκες των ημερών εκείνων.

 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!  

 

napl

napl

 

ΦΕΤΟΣ Η 18η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ:

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ