5ος Αριστοτέλειος Κολυμβητικός Διάπλους στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!

adp

adp
Η Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και τα Αρχαία Στάγειρα την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 θα συγκεντρώσουν πάνω τους τα φώτα μιας λαμπρής διοργάνωσης που προσελκύει μεγάλους αριθμούς διαγωνιζομένων και επισκεπτών από όλο τον κόσμο!

 

Η διοργάνωση εντάσεται στα πλαίσια των «Αριστοτέλειων» εκδηλώσεων που τελούνται κάθε χρόνο στην Ολυμπιάδα και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές αθλητών οι οποίοι θα θελήσουν να έρθουν να αγωνιστούν σε μια ιστορική διαδρομή, να γνωρίσουν τα Αρχαία Στάγειρα και να περάσουν τις διακοπές τους στην φανταστική αυτή ευρύτερη περιοχή που τους παρέχει τα πάντα.

 

dpfs

 

Θα ήταν ευχής έργον να πάρουν μέρος και δικά μας παιδιά από όλη την ευρύτερη περιοχή που άλλωστε πάντα έβγαζε δεινούς κολυμβητές.Θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για την Ολυμπιάδα μας και την προβολή της ευρύτερης περιοχής μας, αλλά και μια αξέχστη εμπειρία για όσους αγωνιστούν !!! 

 

xdpc

xdpc

Παγκόσμια προβολή και ενδιαφέρον στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής με τον 5ο Διεθνή Αριστοτέλειο Κολυμβητικό Διάπλου, στο νησάκι της Ολυμπιάδας και πίσω στην αγκαλιά του κόλπου του χωριού

 

 

xdpr

xdpr

(φωτογραφία του περσινού Διάπλου στην Ολυμπιάδα)

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ολυμπιάδας "ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ" σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής και το σύλλογο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» συνδιοργανώνουν τον 5ο Κολυμβητικό Διάπλου Ολυμπιάδας, στο πλαίσιο των "Αριστοτέλειων" εκδηλώσεων που τελούνται κάθε χρόνο στην περιοχή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που παραδίδουν στους διοργανωτές.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το beach bar Vertigo στην παραλία της Ολυμπιάδας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 και οι αθλητές πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.

Ο αγώνας έχει 2 σκέλη των 3 χλμ. το καθένα:

Η εκκίνηση του 1ου σκέλους θα δοθεί στις 09:00 από την παραλία της Ολυμπιάδας μπροστά από το beach bar Vertigo και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη με σημαδούρες και βάρκες διαδρομή έως το νησάκι Καυκανάς.

Η εκκίνηση του 2ου σκέλους θα δοθεί στις 11:00 από το νησάκι Καυκανάς και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη με σημαδούρες και βάρκες διαδρομή έως την παραλία του χωριού.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες
Μπενάκης Κώστας: 6956 666659
Μενεξιάδη Δανάη: 6947 815819 (απογευματινές ώρες)
Δρογαλάς Φάνης: 6987140533


ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!! :)
ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ!!! :)

Πηγή: https://www.facebook.com/OlympiadaHalkidiki/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ