Το δώρο του Πάτερ-Παναγιώτη στον Ψαραντώνη στο Φιλαδέλεφειο Δήμου Βόλβης!

psrnt

psrnt
Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 ο Ψαραντώνης βρέθηκε και έδωσε συναυλία για την βοηθεια και την στηριξη στην προσπαθεια για την περάτωση του κοινωνικου ιατρείο στο Φιλαδέλφειο του Δήμου Βόλβης !

 

Ο δημοφιλής και αειθαλής καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και βοήθησε τα μέγιστα με την παρουσία, το μουσικό σχήμα και το πρόγραμμα του τον ιερό σκοπό της συναυλίας.

 

psrntc

psrntc

 

Μαζί με τις ευχαριστίες των ανθρώπων του συλλόγου και των κατοίκων του Φιλαδελφείου και των γύρω οικισμών ο Ψαραντώνης δέχθηκε και ένα ιδιαίτερο δώρο και τις ευλογίες για την βοήθεια που έδωσε από τον εφημέριο του χωριού πάτερ Παναγιώτη ο οποίος ευχαρίστησε έτσι ξεχωριστά τον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη. Το δώρο μάλιστα συνοδεύτηκε και από μια Μαντινάδα από τον Πάτερ Παναγιώτη προς τον Ψαραντώνη !!!

 

psrntb

psrntb

 

Αναμφίβολα μεγάλη στιγμή για όλους και κυρίως για τον Ιερό σκοπό της συναυλία και όσους βοηθούν σ΄ αυτόν, όπως μας αναφέρει στην σελίδα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλαδελφείου: 

<< Μας εξέπληξε ευχάριστα ο Παπάς του χωρίου μας Πάτερ Παναγίωτης με την κίνηση του να δώσει στον Ψ α ρ α ν τ ώ ν η στο τέλος της συναυλίας την εικόνα του Αγίου Δημητρίου του πολιούχου του χωρίου μας ...συνοδεύοντας το με μια μαντινάδα!!!

Και εμείς (ο Πολιτιστικός Σύλλογος) με μαντινάδα τον ευχαριστούμε...
"και για την κίνηση αυτή ευχές δικές μας παίρνεις πληθώρα να χείς τις χαρές να δίνεις και να παίρνεις"

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ