Βρασίδας & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βρασνών: 2α ΒΡΑΣΙΔΕΙΑ Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου!

sdeia

sdeia
Τα περυσινά 1α ''ΒΡΑΣΙΔΕΙΑ'' στα Νέα Βρασνά άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων και σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Στον ίδιο δρόμο της επιτυχίας λοιπόν και πάλι φέτος ο Α.Σ. Βρασίδας Βρασνών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Βρασνών συνδιοργανώνουν τα 2α κατά σειρά ''ΒΡΑΣΙΔΕΙΑ'' και προσκαλούν όλους τους φίλους από όλη την ευρύτερη περιοχή μας, για ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο με την Στέλλα Κονιτοπόύλου!

 

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε και πιστοί (στο ήδη από πέρυσι καθιερωμένο) ραντεβού τους με την συνδιοργάνωση των ''ΒΡΑΣΙΔΕΙΩΝ'' ο Βρασίδας Βρασνών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Νέων Βρασνών περιμένουν με χαρά και φέτος τους φίλους τους, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στην κεντρική πλατεία των Ν. Βρασνών. 

 

sdeiab

 

Και φέτος η πλατεία αναμένεται να ξεχυλίσει από κόσμο που αγαπά και στηρίζει τους ''Στρατηγούς'' και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού και το κέφι να φτάσει στα ύψη με την φωνή και το μουσικό σχήμα της Στέλλας Κονιτοπούλου !

Καλή επιτυχία στον Βρασίδα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο και καλή διασκέδαση στους φίλους που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 2/9 στα 2α ΒΡΑΣΙΔΕΙΑ !!!

 

avrs

avrs

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ