Δημοτικό Νέων Βρασνών: « Ο Αγιασμός στο Σχολείο μας - Καλή Σχολική Χρονιά! »

gsms

gsms
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες!

 

Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον π. Αθανάσιο, εφημέριο του Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Βρασνών, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.

Στη συνέχεια, ο νέος Διευθυντής του σχολείου κ. Γιουρούκης Ευστράτιος, αφού καλωσόρισε τα παιδιά (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το νέο σχολικό έτος.

Κατόπιν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρασνών κ. Στέλιος Χρυσαφούδης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς.

Επίσης, τόνισε την άριστη συνεργασία του Δήμου Βόλβης με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες μπήκαν στις τάξεις τους για να γνωρίσουν τους/τις δασκάλους/λες τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων.

Ταυτόχρονα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών με τον νέο Διευθυντή του Σχολείου για την καλή λειτουργία του σχολείου.

Καλή σχολική χρονιά σ’ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ

 

123478

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ