Γυμνάσιο Αρέθουσας: Το Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Διευθυντή κ. Δημήτριου Κυριαζή!

dhnt

dhnt
Μετά από 8 χρόνια που υπηρέτησα το Γυμνάσιο Αρέθουσας ως Διευθυντής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συναισθήματά μου μέσω αυτού του αποχαιρετιστήριου μηνύματος.

 

Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι από ανθρώπους που αισθάνεσαι οικογένειά σου.

Και το εννοώ πραγματικά γιατί όλα αυτά τα χρόνια ένιωθα ότι όλοι μαζί Καθηγητές/τριές, μαθητές/τριες, γονείς και τοπικοί φορείς αγωνιστήκαμε για ένα κοινό όραμα, τη δημιουργία ενός σχολείου δημιουργικού και ευχάριστου συνάμα που δεν θα υστερούσε, αλλά αντιθέτως θα υπερτερούσε (λόγω μικρού αριθμού μαθητών) σε σχέση με αυτά της πόλης.

Η αίσθησή μου είναι ότι τα καταφέραμε και με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα, βελτιώσαμε σε εντυπωσιακό βαθμό τις υποδομές του κτιρίου, κάναμε πολλές και πολύ δημιουργικές εκδηλώσεις μεταξύ αυτών και τα Αρεθούσεια που αποτελεί το στολίδι της περιοχής, επαναφέραμε την αξιοπιστία του διδακτικού του έργου γεγονός που πιστοποιείται από τη μείωση της διαρροής μαθητών σε γειτονικά σχολεία και το ότι οι καλύτεροι μαθητές/τριες του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Σταυρού έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο μας, ανοίξαμε το σχολείο στην τοπική κοινωνία δημιουργώντας εκδηλώσεις σε όλα τα χωριά και συμμετέχοντας σε όλα τα τοπικά δρώμενα και τέλος πήγαμε πολλές εκδρομές (εσωτερικό και εξωτερικό) με ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Δεν κρύβω επίσης ότι κάθε μέρα που ερχόμουν στο σχολείο ένιωθα χαρούμενος και δεν ένιωσα ποτέ αυτό που λένε (ωχ ποιος πάει για δουλειά τώρα) και αυτό γιατί σας ένιωθα όλους οικογένειά μου με τους οποίους περνούσα όμορφα.

Τώρα παραδίδω τη σκυτάλη με απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον κ. Ιωαννίδη Παναγιώτη ΠΕ 03, για τον οποίο είμαι βέβαιος ότι θα δώσει το δικό του στίγμα προσθέτοντας πολλά στοιχεία που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ζωντανό σχολείο που λέγεται Γυμνάσιο Αρέθουσας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για αυτά τα όμορφα χρόνια και να σας διαβεβαιώσω ότι θα παραμείνω για πάντα ένα κομμάτι αυτού του ζωντανού σχολείου βοηθώντας το από κάθε πόστο και ότι όταν θα θέλω να σκεφτώ κάτι ευχάριστο θα μου έρχονται στο μυαλό οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Είμαι πολύ υπερήφανος που υπηρέτησα και συνέβαλα στη διαμόρφωση αυτού του ζωντανού σχολείου, εύχομαι σε όλους σας το καλύτερο….

Ο απερχόμενος Διευθυντής

του Γυμνασίου Αρέθουσας

Δημήτριος Κυριαζής

MSc Φυσικής Αγωγής

 

*(σ.σ Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές του Γυμνασίου Αρέθουσας που μας έστειλαν την παραπάνω επιστολή του απερχόμενου αγαπημένου Διευθυντή τους και το φωτογραφικό υλικό. Καλή χρονιά στα παιδιά και στους παλιούς και νέους καθηγητές τους))

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ