Έναρξη Ακαδημίας Βρασίδα Βρασνών: ''Δεν το μπορείς του φεγγαριού να βρεις ένα ψεγάδι..''

agsm

agsm
''Δεν το μπορείς του φεγγαριού να βρεις ένα ψεγάδι..'' Η Ακαδημία του Βρασίδα Βρασνών ξεκινά ακόμα μία χρονιά δημιουργίας και έργου με αισιοδοξία και όνειρα από όλα τα μικρά παιδιά της! 

 

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για την Ακαδημία του Βρασίδα, την προσφορά της στις μικρές ηλικίες της περιοχής μας και το έργο που παράγεται στις τάξεις της από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκινά επίσημα η περιόδος 2017-18 και ο τίτλος του σημερινού ρεπορτάζ μας δεν είναι καθόλου τυχαίος.

 ''Δεν το μπορείς του φεγγαριού να βρεις ένα ψεγάδι..''  κατά πως λέει ο ποιητής.

Και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να βρει το παραμικρό ψεγάδι στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται τόσο στην Ακαδημία του Βρασίδα Βρασνών, όσο και στις υπόλοιπες που υπάρχουν (μετρημένες δυστυχώς...) στα χωριά μας, από λιγοστούς φιλότιμους προπονητές και παράγοντες που τις κρατούν ζωντανές με θυσίες. 

Μόνο έπαινοι και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Δεν τους αξίζει όμως να είναι μόνοι τους σ΄ αυτό το έργο που προσφέρουν....

 

egr

egr

 

Καιρός όμως πλέον να βρεθεί και να να δωθεί κάθε δυνατή βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς στην Ακαδημία των Βρασνών και σε όλες τις Ακαδημίες μας που μεγαλώνουν και διαμορφώνουν μέσα τους τα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας !

Δεν φτάνει όμως μόνο η βοήθεια των φορέων, που στο κάτω - κάτω είναι ορατό από χιλιόμετρα ότι δεν δόθηκε και ίσως ούτε θα δωθεί (μακάρι να γίνει το αντίθετο!) ποτέ... *(και δεν μιλάμε μόνο για οικονομική βοήθεια!)

Στο χέρι του κόσμου είναι να στηρίζει και να βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί την εξέλιξη και τις προσπάθειες των παιδιών και των ανθρώπων των Ακαδημιών μας.

Και ο καλύτερος τρόπος για την βοήθεια αυτή, είναι αρχικά η παρουσία μας δίπλα τους!

 

gsmb

gsmb

 

Όλα τα υπόλοιπα θα βρεθούν με καλή θέληση και διάθεση προσφοράς στην πορεία και μέσα από συζητήσεις γονέων - παραγόντων και φιλάθλων...

Όλοι μπορούν βοηθήσουν, όρεξη να υπάρχει!

Ας βρεθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε λοιπόν στο ξεκίνημα και στον Αγιασμό των πιτσιρικάδων του Βρασίδα και του υπεύθυνου της Ακαδημίας του κ. Βαγγέλη Μητσόπουλου την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

.Είναι μεγάλη υπόθεση οι μικροί να βλέπουν γύρω τους αγαπημένα και γνώριμα πρόσωπα και γεμάτα γήπεδα όποτε αγωνίζονται!

 

vrps

vrps

Για όλους εμάς τους μεγάλους δεν κοστίζει τίποτα παραπάνω πέρα από μισή ώρα από τον ελεύθερο χρόνιο μας (για όσους φυσικά δεν εργάζονται τις ώρες εκείνες...) και πάντοτε είναι χρόνος πολύ πιο παραγωγικός από εκείνον του καφενείου ή του καναπέ !!!

Τσολάκης Βασίλης 

 

kdm

kdm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές ότι η Ακαδημία μας θα κάνει την πρώτη συνάντηση στο γηπεδο μας την Πέμπτη 14/9 και ώρα 15:30 όπου θα γίνουν όλες οι εγγραφές, θα μοιραστούν τα ρούχα προπόνησης και θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός !!!


Τα τμήματα που θα υπάρχουν φέτος είναι τα εξής :

ΒΑBINI:(ΓΕΝ) 2011-2012-2013
PREJUNIOR: (ΓΕΝ) 2009-2010
JUNIOR: (ΓΕΝ) 2007-2008
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: (ΓΕΝ) 2005-2006
ΠΑΙΔΙΚΟ: (ΓΕΝ) 2003-2004

*Παρακαλούνται οι γονείς να συμβάλουν στην ομαλή προσέλευση των παιδιών για την διευκόλυνση των εγγράφων !!!

**Πληροφορίες στον υπεύθυνο και προπονητή της Ακαδημίας μας
Μητσόπουλο Eυάγγελο ( 6993022225)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ