''Στο Σταυρό Παίζουμε Μπάλα'': Έναρξη - Αγιασμός Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Σταυρού

akdm

akdm
Ξεκίνημα με σύνθημα ''Στο Σταυρό Παίζουμε Μπάλα'' , καθώς και με νέες δομικές αλλαγές στη λειτουργία της, με μεγάλα όνειρα και μεγάλους στόχους στη φετινή χρονιά για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Σταυρού !!!  

 

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ξεκίνησαν ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας ξεκινούν επίσημα πλέον με τον καθιερωμένο Αγιασμό των όλων τμημάτων από τις 14 Σεπτεμβρίου.*(Πληροφορίες - υπεύθυνοι και τηλέφωνα επικοινωνίας αναγράφονται παρακάτω καθώς και στην αφίσα του ρεπορτάζ) 

 

akdmb

akdmb

Η προσπάθεια αυτή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Σταυρού επί τόσα χρόνια είναι πραγματικά συγκινητική και τους αξίζουν όχι μόνο έπαινοι και συγχαρητήρια, αλλά και η στήριξη από κάθε φορέα που θα μπορούσε και πρέπει να δωθεί.

 

pdk

pdk

 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 2017-2018

... ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ...

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ:

ΒΑBINI: (ΓΕΝ) 2011-2012-2013
PREJUNIOR: (ΓΕΝ) 2009-2010
JUNIOR: (ΓΕΝ) 2007-2008
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: (ΓΕΝ) 2005-2006
ΠΑΙΔΙΚΟ: (ΓΕΝ) 2003-2004 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Μ)

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17:00 ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ :
  ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ :6974391930
  ΛΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ : 6937593945
  ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : 6938280142

 

egrf

 

*ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ. ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ UEFA B' .

**Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

 

fx

fx

 

 Εκείνο που θα πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα είναι η μακροχρόνια συνεργασία της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Σταυρού με την Ακαδημία '' PAOK ACADEMY '' της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης, η οποία δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά για διάκριση και εξέλιξη στην πορεία τους.

 Από πέρυσι μάλιστα με την ίδρυση της Κ17 στην περιοχή μας, πολλά μάτια ήταν και θα είναι συνεχώς καρφωμένα πάνω στα παιδιά του ΠΑΟΚ Σταυρού και όχι μόνο... και όλοι αισιοδοξούμε για το καλύτερο και για νέα ταλέντα που θα προχωρήσουν πολύ παραπέρα. 

 

akdmc

akdmc

 

Καλό ξεκίνημα και πάντα επιτυχίες.

Καλή χρονιά με υγεία, πρόδο σε όλους τους τομείς και διακρίσεις για τα παιδιά της Ακαδημίας !!! 

 

fsmls

fsmls

Η PAOK ACADEMY γνωστή σε όλη την Ελλάδα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει με τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον ΠΑΟΚ Σταυρού με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων της ομάδας μας, και γενικά της περιοχής μας!

Τον συντονισμό του PAOK ACADEMY έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, τερματοφύλακας με περισσότερες από 180 συμμετοχές στην Α’ Εθνική (Ιωνικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Αρης), μαζί με τον Γρηγόρη Καραβέλη και τον Βασίλη Μήττα.

Στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ εργάζονται περισσότεροι από 40 άνθρωποι.Συντονιστές, προπονητές, γυμναστές, τεχνικοί διευθυντές, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, καθηγητές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ