''Να μ' αγαπάς χίλιες φορές...'' Ακαδημία Αριστοτέλη Σταυρού: Ξεκινάμε και σε Περιμένουμε Κοντά μας!

thrnb

thrnb
Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες πως μ'αγαπάς χίλιες φορές, κι εγώ... εσένα !!! Αυτή η άρρηκτη σχέση της Μπασκετικής οικογένειας του Αριστοτέλη Σταυρού με τους αθλητές κάθε ηλικίας, με τον κόσμο κάθε ηλικίας του Σταυρού, καθώς επίσης και όλης της ευρύτερης περιοχής μας, ξεκινά πάλι και φέτος με την έναρξη της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας των Γαλανόλευκων !

 

Με πέντε δυναμικά και άριστα οργανωμένα τμήματα υποδομών, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. θα ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης των μαθημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αριστοτέλη στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού Θεσ/νίκης. 

 

kork

kork

 

 Το ενδιαφέρον παιδιών και γονέων από όλη την ευρύτερη περιοχή και οι εγγραφές των μικρών αθλητών που έχουν ξεκινήσει στον σύλλογο, δείχνουν ότι και πάλι φέτος η συμμετοχή των μελών στην Ακαδημία του Αριστοτέλη θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και θα δημιουργήσει νέο ιστορικό ρεκόρ στον σύλλογο!

  Χρόνο με τον χρόνο η αθλητική οικογένεια του Αριστοτέλη μεγαλώνει και αγκαλιάζει όλο και περισσότερα παιδιά στις τάξεις της.

Γι΄ αυτό οι άνθρωποι του Δ/Σ δεν σταματούν στιγμή να τρέχουν και φροντίζουν τα πάντα με επιμέλεια και άψογο προγραμματισμό ώστε όλα να κυλήσουν ομάλα και να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι άριστες προυποθέσεις που θα επιτρέπουν στα παιδιά να προπονούνται και να διδάσκονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

prgm17

prgm17

 

Έτσι λοιπόν έχουν χωριστεί και οργανωθεί κατά γκρουπ όλες οι ηλικίες των αγοριών και των κοριτσιών που θα εγγραφούν φέτος στην ΑΚαδημία Μπάσκετ μέχρι την ηλικία των 13 -14 ετών από την οποία και μετά ακολουθούν την παιδική ομάδα. 

* Τμήματα - Ηλικίες και τηλέφωνα επικοινωνίας:

 

prg

 

Όλα τα προηγούμενα που αναφέραμε είναι αποτέλεσμα της τεράστιας και σε βάθος ποιοτικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Αριστοτέλη Σταυρού και αγγίζει όλες της ηλικίες σε αγόρια και κορίτσια της νεολαίας όχι μόνο του Σταυρού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής !!!

 

10307224 1493910417494240 2241122696190072305 n

10307224 1493910417494240 2241122696190072305 n

 

Το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας μεταξύ των παιδιών που στελεχώνουν και βοηθούν όσο μπορεί ο καθένας τους τα τελευταία χρόνια το διοικητικό συμβούλιο και το έργο που έχουν προσφέρει στον Αριστοτέλη και στα παιδιά μας, αποτελεί πραγματικό κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Και φέτος λοιπόν η νέα χρονιά βρίσκει στο τιμόνι του συλλόγου τον Άγγελο Γκεμετζή με ένα λαμπρό επιτελείο νέων και παλιών συνεργατών στους οποίους ευχόμαστε να είναι γεροί και σιδερένιοι και καλή επιτυχία στο έργο τους!

Έπειτα από τις εκλογές του συλλόγου (την 27-05-2017) συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο ως εξής:

1) Πρόεδρος: ΓΚΕΜΕΤΖΗΣ Άγγελος
2) Αντιπρόεδρος: ΑΛΕΞΙΝΑΚΗΣ Ευστράτιος
3) Γενικός Γραμματέας: ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος
4) Ειδικός Γραμματέας: ΜΠΕΛΤΕΣ Χαράλαμπος
5) Ταμίας: ΤΖΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος
6) Βοηθός Ταμία: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Μαρία
7) Επόπτης Κτιρίων: ΝΑΝΟΣ Δημήτριος
8) Μέλος : ΣΑΒΒΙΔΗΣ Θεόδωρος (εκπρόσωπος στην ΕΚΑΣΘ)
9) Μέλος : ΜΠΑΜΠΑΚΟΓΛΟΥ Ιωάννης (εκπρόσωπος στην ΕΚΑΣΘ)

 Ορίζονται ως έφοροι οι κάτωθι:

• ΑΝΔΡΙΚΟ : ΡΟΥΣΣΟΣ Ιωάννης – ΜΠΑΜΠΑΚΟΓΛΟΥ Ιωάννης
• ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΝΑΝΟΣ Δημήτριος
• ΠΑΙΔΙΚΟ : ΜΠΕΛΤΕΣ Χαράλαμπος
• ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ Θεόδωρος
• ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος – ΑΛΕΞΙΝΑΚΗΣ Ευστράτιος
• ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ Θεόδωρος
• ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ: ΓΚΕΜΕΤΖΗΣ Άγγελος - ΑΛΕΞΙΝΑΚΗΣ Ευστράτιος
• ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΠΑΣΑΛΗ Παρασκευή
• ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ: ΡΟΥΣΣΟΣ Ιωάννης
• ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΤΖΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος
• JUNIOR ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Μαρία

 

xk

xk

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Δ/Σ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

Το νέο ανανεωμένο Δ.Σ. του Αριστοτέλη:

1ον) αναγνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης που προκύπτει από την εκλογή του καλεί όλους να αγκαλιάσουν την νέα αυτή προσπάθεια, με γνώμονα το καλό των παιδιών μας και την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδες.

2ον) Καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του ΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ του εκλεγέντες για πρώτη φορά ΜΠΑΜΠΑΚΟΓΛΟΥ Ιωάννη, ΜΠΕΛΤΕ Χαράλαμπο, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Μαρία και ΝΑΝΟ Δημήτριο και τους εύχεται καλή και δημιουργική πορεία.

και 3ον) Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θεοδόσιο, ο οποίος τα δύο χρόνια που συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του συλλόγου πρόσφερε πάρα πολλά με τις φιλότιμες και ανιδιοτελής προσπάθειες του και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους αθλητές όλων των βαθμίδων της ακαδημίας και ιδιαιτέρα από τα παιδιά της ομάδος, στην οποία υπήρξε έφορος, και ο οποίος για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν συνεχίζει μαζί μας.
Ευχαριστούμε Θεοδόση!!!!!

 

thr

thr

 

Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Αριστοτέλη με όλα τα στελέχη και το έμψυχο δυναμικό της παράγει έργο αξιών, που για τα δεδομένα της περιοχής μας φτάνει σε δυσθεόρατα ύψη.

Αξίζει κάθε στήριγμα από τους φορείς και τους οργανισμούς του τόπου που πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν ειδικά για την ανακατασκευή του παρκέ του γηπέδου.

Προς το παρόν εκείνο που προέχει φυσικά είναι η έναρξη των μαθημάτων της Ακαδημίας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και όλα να πάνε καλά στην λειτουργία των τμημάτων με υγεία και δύναμη για τους μικρούς αθλητές, τα στελέχη και τους προπονητές της Ακαδημίας.

Και κάτι ακόμα. Οι στίχοι του Νίκου Ζούδιαρη που επιλέξαμε να μπουν στον τίτλο του σημερινού ρεπορτάζ .... <<  Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες πως μ' αγαπάς χίλιες φορές, πως μ'αγαπάς χίλιες φορές κι εγώ... εσένα !!! >>

Αυτό είναι η πολυτιμότερη περιουσία του Αριστοτέλη με τα παιδιά και τον κόσμο του Σταυρού και αυτό τα λέει όλα από μόνο του !!!!

Τσολάκης Βασίλης  

Καλή Μπασκετική χρονιά

Καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς για τα παιδιά, τους προπονητές και τους παράγοντες του Αριστοτέλη !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ