Κυριακή πάμε Μόδι: Ηρακλής και Βρασίδας Βρασνών ανοίγουν την πρεμιέρα στη Β΄ κατηγορία!

mdks

mdks
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα στο γήπεδο του Μοδίου, ο Ηρακλής Μοδίου και Βρασίδας Βρασνών ανοίγουν την αυλαία της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΜ με το μοναδικό τοπικό ντέρμπυ που γίνεται στην περιοχή μας ακαι που δυστυχώς φέτος θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μας.

 

Και αυτό γιατί οι αποχωρήσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα δικών μας ομάδων (θα υπάρξουν αντίστοιχα ρεπορτάζ για όλα αυτά...) από τη μια πλευρά και η παράλογη διαμόρφωση των ομίλων της Α κατηγορίας -από την ΕΠΣΜ- από την άλλη πλευρά, στερούν φέτος από το φίλαθλο κοινό μας το ιδιαίτερο χρώμα των τοπικών ντέρμπυ και αυτές τις πάντοτε ξεχωριστές στιγμές που δίνουν σε όλους μας αυτές οι αναμετρήσεις.

 

amdb

amdb

 

Κυριακή απόγευμα πάμε Μόδι λοιπόν και ας χειροκροτήσουμε από κοντά τις δύο ομάδες μας που ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος με τα δικά της όνειρα και στόχους η κάθε μία.

 

eklb

eklb

 

Αναμφίβολα και ο Ηρακλης Μοδίου και ο Βρασίδας Βρασνών (ειδικά μετά τις καλοκαιρινές ενισχύσεις του...) θα χαρίσουν σπουδαίο θέαμα και θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του φετινού μαραθωνίου στον όμιλο τους στην Β΄ κατηγορία.

Όλες οι ομάδες χρειάζονται την παρουσία μας και το στήριγμα μας προς αυτές.

Δεν μας απέμειναν και πολλές άλλωστε...

Καλό ξεκίνημα, καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά και τους παράγοντες των ομάδων μας και να έχουν όλοι μια δημιουργική χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα!

 

prmr

(φώτο Άγγελος Βούλγαρης)

 

Καλό πρωτάθλημα στον Ηρακλή και στον Βρασίδα

Καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες της περιοχής μας

και σε όλο τον ερασιτεχνικό κόσμο μας !!!

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ