Προφήτης - Νέα Απολλωνία: Νέο ξεκίνημα με νέα παιδιά και για τους δύο και έκρηξη του Εθνικού!

prmd

prmd
Ξεκίνημα με τοπικό ντέρμπυ για δύο από τις ελάχιστες πλέον ιστορικές ομάδες που απέμειναν δυστυχώς στον Δήμο Βόλβης, τον Εθνικό Προφήτη και τον Μέγας Αλέξανδρο Νέας Απολλωναίας, με πολλά νέα παιδιά και στις δύο ομάδες και με μεγάλη νίκη του γηπεδούχου Εθνικού μέσα στον Προφήτη.

 

Προφήτης και Νέα Απολλωνία έκαναν ένα νέο ξεκίνημα φέτος και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.

Νέα πρόσωπα στα διοικητικά συμβούλια, στις συνθέσεις των ομάδων και πολλά όνειρα συμπληρώνουν αυτήν την επανεκκίνηση και των δύο ιστορικών ομάδων μας.

Φέτος αναμφίβολα θα είναι μια πολύ δύσκολη και πικρή χρονιά στην Γ΄ κατηγορία για όλους τους και εκείνο που έχει την μεγαλύτερη σημασία πάνω και από την βαθμολογική συγκομιδή που θα πετύχουν στο πρωτάθλημα, είναι να συσπσιρωθούν όλοι όσοι μπορούν να βοηήσουν αυτά τα σωματεία γύρω από τα νέα παιδιά που καλούνται να σηκώσουν το βάρος από εδώ και πέρα και να δημιουργηθούν υγειής βάσεις για να ξαναγίνουν μεγάλες αυτές οιομάδες και να μεγαλουργήσουν ξανά.

Σίγουρα θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι φίλαθλοι των οικισμών μας στο νέο ξεκίνημα των αγαπημένων τους ομάδων. Χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεγάλο, ιδιαίτερα στα χρόνια αυτά.

Για βοήθεια (έστω και ελάχιστη...) από φορείς και από τον δήμο Βόλβης δεν συζητάμε βέβαια αφού απουσιάζουν παντελώς και δείχνουν να βρίσκονται σε άλλον πλανήτη οι άνθρωποι...

Μακάρι ότι καλύτερο για τα δύο αυτά ιστορικά σωματεία μας και γρήγορα και πάλι στις υψηλότερες κατηγορίες που αξίζει να αγωνίζονται και οι δυό τους !

 

Για την ιστορία της αναμέτρησης λοιπόν ο Εθνικός πέτυχε μεγάλη νίκη με 5 - 0 επί του Μέγα Αλέξανδρου και ήδη από χθες βρίσκεται επικεφαλής στην βαθμολογία με 3 βαθμούς και τον καλύτερο συντελεστή γκολ έναντι όλων των υπολοίπων.

Την επόμενη Κυριακή ο Προφήτης δοκιμάζεται μέσα στον ΑΟ Θράκης ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχθεί σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπυ τον Αετό Άνω Σταυρού.

Καλή συνέχεια και στα δύο ιστορικά σωματεία μας !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ