Κανονιές Δόξας του Βρασίδα ακούστηκαν από τα Νέα Βρασνά μέχρι τον Δρυμό!

vrpn

vrpn
Ήθελε όσο τίποτα τη νίκη, τα έδωσε όλα, ξέσπασε και δικαιώθηκε για το επιθετικό του παιχνίδι με επτά κανονιές που ακούστηκαν μέχρι τον Δρυμό, τον οποίο και αντιμετώπισε χθες ο Βρασίδας Βρασνών μέσα στα Νέα Βρασνά !

 

Καταιγιστικός μέσα στην έδρα του ο Βρασίδας λοιπόν δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του για τα καλά πλέον, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας μέσα στο Μόδι η ομάδα κατόπιν έφερε ισοπαλία μέσα στα Κρύα Νερά, για να έρθει τελικά την 3η αγωνιστική η πολυπόθητη νίκη επί της Δόξας Δρυμού.

Και τι νίκη: 7 - 2 παρακαλώ με τα κανόνια να βροντάνε ακόμα !!!

Με τη νίκη τους αυτή οι ''Στρατηγοί'' ανέβηκαν στην 4η θέση του 5ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και ψυχολογία που ανέβηκε στα ύψη.

Την επόμενη Κυριακή ο Βρασίδας έχει ρεπό και αυτό σίγουρα θα του δώσει τον απαραίτητο χρόνο να δέσει ακόμα περισσότερο ως σύνολο μιας και φέτος ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα.

Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στην διαδρομή του πρωταθλήματος !!!

 

vdr

vdr

 

Από: Vrasidas Vrasnon Fb

Μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα μας επικράτησε με το εμφατικό 7-2 της αντίστοιχης του Δρυμού.

Οι σκόρερ μας ήταν ο Νεκός (2), Πασχάλογλου (2), Βαφειάδης, Σκουλίδης και Θεοδωρούδης.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά καθώς επίσης και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

 

******************

 

Η μεγάλη έκπληξη για τον Βρασίδα Βρασνών έρχεται σε λίγο καιρό με την ανάθεση σε ρόλο - έκπληξη του αγαπητού σε όλους Θεοδόση, ενός γνήσιου και επί πολλά χρόνια μορφής του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

 

vrpnr

vrpnr

 

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα ταράξει τα νερά του ερασιτεχνικού κόσμου μας και ήδη έχει κανονιστεί από τον πρόεδρο κ. Λαφαζάνη Γιάννη και τους συνεργάτες του εδώ και καιρό πριν σε εκδήλωση του Βρασίδα.

Απομένουν τα τυπικά θέματα της υπόθεσης και οι εξελίξεις θα ανακοινωθούν σε Press Coferance που θα γίνει παρουσία των μέσων ενημέρωσης που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ