Επεισόδια εις βάρος του ΠΑΟΚ Σταυρού στο Μεσαίο. Επέμβαση Αστυνομίας και διακοπή Αγώνα!

msps

msps
Επεισόδια εις βάρος παικτών και παραγόντων του και εισβολή φιλάθλων μέσα στο γήπεδο που οδήγησε στην επέμβαση της Αστυνομίας και στην οριστική διακοπή του αγώνα καταγγέλει ο ΠΑΟΚ Σταυρού

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε λίγα λεπτά πριν με ανθρώπους του Δ/Σ του ΠΑΟΚ Σταυρού, μας ενημέρωσαν ότι η ομάδα του Σταυρού δέχθηκε επίθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο από παίκτες,παράγοντες και φιλάθλους της Αστραπής Μεσαίου και χτυπήθηκαν ο αρχηγός Γεράσιμος Καρακεχαγιάς, ο κ. Λάζαρος Επανωμίτης και ο κ. Λιτσάκης Γιώργος.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνηθισμένη φάση στο παιχνίδι στο 56ο λεπτό και με το σκορ στο 1 - 1 όταν σε μικροένταση της στιγμής ο διαιτητής έδειξε μία κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ Σταυρού και τρεις σε παίκτες του Μεσαίου. Η ένταση αυξήθηκε από τους γηπεδούχους για να κορυφωθεί με αναίτια εισβολή φιλάθλων μέσα  στο γήπεδο και τα άνανδρα χτυπήματα που ακολούθησαν εις βάρος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Σταυρού.

Ο αγώνας διεκόπη στο 58ο λεπτό και χρειάστηκε να επέμβουν Αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο για να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά όπως φαίνεται ούτε και αυτή το κατόρθωσε και μοιραιά το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ.

Ο διαιτητής κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος κάτω από αυτές τις συνθήκες αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Οι παραγοντες και οι αθλητές του ΠΑΟΚ Σταυρού επιστρέφουν αυτή την ώρα στον Σταυρό και ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Όλα αυτά τα ανήκουστα πράγματα για την εποχή μας, δυστυχώς μας γύρισαν πολλές δεκαετίες πίσω.

Κρίμα... πραγματικά κρίμα για ανθρώπους που αγωνίζονται με θυσίες για να υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

*Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Σταυρού

 

 

Ένταση & αστυνομία στο Μεσαίο
Διεκόπη ο αγώνας οριστικά

 

**(Ρεπορτάζ από Goalpress.gr)

 

Πριν από λίγη ώρα, κατέφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Μεσαίο, εκεί όπου πραγματοποιούνταν ο αγώνας του δευτέρου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, μεταξύ της Αστραπής Μεσαίου και του ΠΑΟΚ Σταυρού.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1 μέχρι και το 55ο λεπτό, εκεί όπου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Φίλαθλοι εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τραυματίστηκαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο παράγοντας του συλλόγου κ. Λάζαρος Επανωμίτης.

Ο αγώνας έχει διακοπεί οριστικά και μένει να δούμε τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ