Νοέμβρης στον Πατρίκιο: Η νύχτα μεγαλώνει, η παρέα και η απόλαυση μεγαλώνουν μαζί της!

xptrk

xptrk
Οι εποχές αλλάζουν όχι όμως και η ποιότητα στον Πατρίκιο στη Νέα Μάδυτο! Ο Νοέμβρης θέλει τις νύχτες του να μεγαλώνουν αλλά κάπου χρειάζεται κι αυτό, γιατί μαζί με αυτές μεγαλώνουν οι παρέες, οι απολαύσεις των γεύσεων και οι αξέχαστες στιγμές στο Ψητοπωλέιο - Στέκι του Γιάννη και της Μαρίας Πατρίκιου !

 

Τι άλλο μπορεί να θέλει μια παρέα αυτά τα βράδια του Νοέμβρη;

Στον Πατρίκιο στη Νέα Μάδυτο είναι όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς και ακόμα παραπάνω....

Καλό φαγητό, σπέσιαλ ποικιλίες με κρέατα ντόπια και φρέσκα Α’ ποιότητας, καλό κρασάκι ή τσίπουρο, ζεστό περιβάλλον, σπιτική φροντίδα για όλους, όμορφη διάθεση, τραγούδια, γέλια και... ΟΛΑ «ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ» !!!

 

xprptb

xprptb
 

 

Ψυχή της ταβέρνας είναι ο ταβερνιάρης. έτσι λένε από παλιά στην χώρα μας και έχουν δίκιο φυσικά όσοι το λένε αυτό.

Οι περισσότερες ταβέρνες παίρνουν το όνομα τους από το επώνυμο ή το παρατσούκλι του ταβερνιάρη, που είναι και ο άνθρωπος που σφραγίζει την προσωπικότητα του μαγαζιού.

Όχι μόνο γιατί πρέπει να διεκπεραιώσει τις καθημερινές εργασίες, να διαλέξει τις καλές πρώτες ύλες, τα τρόφιμα και το κρασί, να κάνει το κουμάντο για τις προετοιμασίες και τα μαγειρέματα, άλλα πρέπει να είναι και πάντα εκεί απίκο για την πελατεία και τους φίλους του.

Ταβέρνα στην πατρίδα μας σημαίνει ταβερνιάρης λοιπόν και ''Πατρίκιος'' σημαίνει Γιάννης... αλλά όχι μόνος του σ΄ αυτή την περίπτωση...

Δίπλα του καθημερινά η Μαρία να φροντίζει τα πάντα μέσα και έξω από το Ψητοπωλείο με μεράκι και σπιτική φροντίδα και μαζί τους ακόμα τα παιδιά του προσωπικού έτοιμα να εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση καθέ φίλο επισκέπτη !!!

 

ptrc

ptrc

 

 

Το ψητοπωλείο του Γιάννη Πατρίκιου στη Νέα Μάδυτο εδώ και χρόνια, έγινε συνώνυμο της αξεπέραστης γεύσης και στέκι για όσους ξέρουν τι θα πει καλή παρέα.

 Και μόνο που υπάρχει σου ανοίγει την όρεξη.

 Ακούς να μιλούν γι΄ αυτό και θέλεις να πας... Περνάς απ’ έξω σε πιάνουν οι μυρωδιές και μόνο που ξέρεις τι κρύβει εκεί μέσα, δε γίνεται να μη σταματήσεις και να μπεις και να στρωθείς στο τραπέζι...

 

ptrsv

ptrsv

 

Και αυτά τα μεγάλα βράδια του χειμώνα που ήρθαν από εδώ και πέρα έτσι θα περάσουν ομορφότερα για όλους.

Στα τραπέζια του Γιάννη Πατρίκιου στη Νέα Μάδυτο:

Με ποτήρια κρασί να τσουγκρίζονται, ευχές ανταλλάσσονται, με μαχαιροπήρουνα να διασταυρώνονται πάνω από τις πιατέλες και τις ποικιλίες του Γιάννη, με τα μεθυστικά αρώματα από το γνήσιο αυθεντικό ελαιόλαδο στις σαλάτες και στις σάλτσες των φαγητών που μοσχοβολάνε.

Με πειράγματα και αστεία, με σιγανοταγούδισμα που καμιά φορά θα δυναμώνει, με καλαμπούρια της παρέας, με νοσταλγικές κουβέντες και αναμνήσεις για το καλοκαίρι που πέρασε και με λόγια προσμονής και λαχτάρας για το επόμενο που θα ΄ρθει....

 

xprpt

xprpt

 

Μέχρι τότε, όσο μεγάλα και να είναι τα βράδια... στον Πατρίκιο είσαι καλά !

 Τι άλλο μπορεί να θέλει μια παρέα; Καλό φαγητό, όμορφη διάθεση, γέλια και... ΟΛΑ «ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ» στη Νέα Μάδυτο.

 Που αλλού;

 

ptrkr

 

 

Κι απόψε λοιπόν σ΄ αυτό το μεγάλο βράδι του Νοέμβρη που έχει να κανονίσει μάζεμα όλη η παρέα, τι άλλο θα μπορούσατε να προτιμήσετε για να γεμίσει με αξεπέραστες γεύσεις, με αξέχαστη ατμόσφαιρα και με κέφι την βραδιά σας;

Φροντίστε μόνο να κλείσετε τραπέζι εγκαίρως κι ελάτε.

Σας περιμένουμε - Καλά να περάσετε !!!

 

 

ptrlg

ptrlg

 

10424987 1540735439509367 6301288336406092 n

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ