Ημερίδα «Αθλητισμός και Διατροφή» στη Νέα Μάδυτο την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου

fsdtrx

fsdtrx
Ο Α.Σ Ελλήσποντος και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Νέας Μαδύτου σας προσκαλούν στην Επιμορφωτική Ημερίδα με κεντρικό θέμα "Αθλητισμός: Παιδί - Έφηβος και σωστή Διατροφή" που θα γίνει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017!

 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημαρχείου Νέας Μαδύτου την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ και αναμφίβολα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία απόκτησης γνώσεων και χρήσιμων πληρορφοριών πρωταρχικά για τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας, καθώς επίσης και για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την σωστή και υγιεινή διατροφή τους.

 

fsdtr

 

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: 

Εισηγητής ο Βραβευμένος Μαδύτιος Executive chef Νίκος Λιογγάρης

 

liognk

liognk

 

 η διακεκριμένη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Χριστιάννα Γεωργοπούλου

 

fsxrstna

fsxrstna

 

και ο επί σειρά ετών ακούραστος εργάτης από όλα τα πόστα του Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου Παναγιωτίδης Γιώργος.

 

fspngtdis

fspngtdis

 

Από τα παραπάνω ονόματα και μόνο η αξία και η επιτυχία της Ημερίδας είναι όχι μόνο δεδομένη αλλά και ανεκτίμητη και ευχής έργον θα ήταν να μπορέσουν να διοργανώσουν ανάλογες εκδηλώσεις (με το ίδιο σχήμα ή και με άλλους ειδικούς του αθλητικού τομέα) και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας.

Ο κ. Νίκος Λιογγάρης μας ενημέρωσε πως βρίσκετε πάντοτε αφιλοκερδώς στην διάθεση (κατόπιν συννενοήσεως φυσικά...) οποιουδήποτε φορέα θελήσει να διοργανώσει αντίστοιχη διοργάνωση

Την εκδήλωση της Αθλητικής Ημερίδας θα παρουσιάσει και θα συντονίζει ο Βασίλης Τσολάκης.

 

fsfs
fsfs
 

 

Η διατροφή του παιδιού που αθλείται

Η σωστή διατροφή του παιδιού που αθλείται, βάζει τα θεμέλια της υγείας, της καλής σωματικής και πνευματικής του ανάπτυξης.

Πρώτα από όλα, για την καλή ανάπτυξη του παιδιού απαιτείται επαρκής ενεργειακή πρόσληψη.

Επίσης, είναι σημαντικό τα παιδιά να καταναλώνουν ποικιλία τροφίμων από όλες τις ομάδες τροφών.

 

prtb

prtb

 

Διαμέσου της Αθλητικής Ημερίδας αυτής στόχος των διοργανωτών είναι να παρουσιάσουν τη σχέση της Σωστής διατροφής με την Άθληση και το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του προπονητή αλλά και των γονέων σε αυτό.

Όταν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και τον αθλητισμό ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγονται δρόμοι που πάνε μπροστά και αθνίζουν καρποφόρα για τις τοπικές κοινωνίες μας !

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ