Χειμώνας Ξεχωριστών Γεύσεων στο Bel Air από τον Chef Αντώνη Τσιόβολο!

tsvlsb

tsvlsb
Ο Χειμώνας μπήκε για τα καλά! Η περιοχή μας στολίζεται καθημερινά με πολύχρωμα λαμπάκια και η γιορτινή ατμόσφαιρα απλώνεται σιγά σιγά σε κάθε γωνιά. Το Bel Air έβαλε και αυτό τα εορταστικά του για να υποδεχτεί τον Χειμώνα με ανανεωμένη διάθεση, αλλά και νέα ιδιαίτερα μενού, για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά αλλά και για κάθε μέρα!

 

Υπέροχοι γευστικοί συνδυασμοί και μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις ετοιμάζονται καθημερινά με μεράκι και ιδιαίτερη γαστρονομική τεχνική από τον βραβευμένο σεφ Αντώνη Τσιόβολο !

Μπορείτε να τις απολαύσετε όλες κάθε στιγμή, στον μοναδικό ξεχωριστό χώρο του Bel Air που σας προσφέρει την δυνατότητα της άνεσης και της χαλάρωσης για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και την ζεστή ατμόσφαιρα της παρέας για κάθε βραδινή σας έξοδο !!!

 

tsvls

tsvls

 

Το Bel Air είναι ένας δημιουργικός πολυχώρος γεύσεων ποιότητας που μπορεί και κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στις απαιτήσεις των πελατών του και στον χρόνο διατηρώντας ανέπαφη την ταυτότητα του καταστήματος και την ιστορική διαδρομή της αγνότητας και της ποιότητας των εδεσμάτων που παράγει σε καθημερινή βάση.

 

 

 

Ένας χώρος που κρατά τα σκήπτρα της πρωτοπορίας των γεύσεων και καταφέρνει να συγκεράσει την παράδοση και το καινούριο στην κουζίνα του με ονοματεπώνυμο οικογενειακής κληρονομιάς ποιότητας επί έξι συνεχόμενες δεκαετίες !!!

 

 

blmg

blmg

 

Χειμώνας Ξεχωριστών Γεύσεων στο Bel Air :

Εμπνευσμένα πιάτα από ολόκληρο τον κόσμο

 

Το μενού περιλαμβάνει γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου για να ικανοποιήσει κάθε του φιλοξενούμενο.

Στο νέο μενού του Bel Air θα βρείτε γευστικά snacks, ορεκτικά σαλάτες, pizza, ζυμαρικά και burgers αλλά και εμπνευσμένα κυρίως πιάτα μαγειρεμένα με Ελληνικά προϊόντα που έχουν μεσογειακό και διεθνή προσανατολισμό !!!

Είναι ο κατάλληλος χώρος για κάθε περίσταση, για ένα διάλειμμα από την κουραστική σου μέρα αλλά ακόμη και για επαγγελματικά ή φιλικά ραντεβού.

Ξεχωρίσαμε τις λαχταριστές ποικιλίες του Αντώνη Τσιόβολου και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα !!!

 

zmnts

zmnts

 

zmntsb

zmntsb

 

Σας προτείνουμε τέλος να απογειώσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με ένα υπέροχο γλυκό του σεφ.

Κάνετε πιο συναρπαστικό αυτόν τον Χειμώνα, απολαμβάνοντας γευστικά πιάτα που θα σας ταξιδέψουν γευστικά με μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες. 

Το Bel Air έχει φροντίσει να δώσει μοναδική  γεύση σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας !!

Καλό Χειμώνα - Καλές Γιορτές σε όλο τον Κόσμο !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ