Φτιάξε ομάδα: Τουρνουά 3χ3 του Αριστοτέλη Σταυρού στις 27 - 28 και 30 Δεκεμβρίου!

fsb

fsb
Μετά από την τεράστια επιτυχία των δύο προήγουμενων διοργανώσεων, έρχεται φέτος το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 χ 3 που διοργανώνει ο Αριστοτέλης Σταυρού στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρού Θεσ/νίκης!

Με την συγκεκριμένη διοργάνωση που καθιερώθηκε πλέον σε Θεσμό, ο Αριστοτέλης Σταυρού γεμίζει τις χειμωνιάτικες μέρες των φίλων του Μπάσκετ και του αθλητισμού με το Τουρνουά 3 χ 3 που θα διεξαχθεί στις 27, 28 και ημιτελικοί - τελικός στις 30 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού Θεσ/νίκης !

 

fsxr18

fsxr18

Φορέστε τη φανέλα και το σορτσάκι σας και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα ερασιτεχνικό τουρνουά με... επαγγελματικές προδιαγραφές !

 

Η διοργάνωση γίνεται όπως τονίσαμε και στην αρχή του ρεπορτάζ από τον Αριστοτέλη μέσα στο κλειστό του Σταυρού και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος αγωνιζομένων και φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τις μονομαχίες των ομάδων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ήδη οι συμμετοχές των ομάδων αγγίζουν τις είκοσι τον αριθμό και σίγουρα θα αυξηθούν πολύ περισσότερο μέχρι την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου που λήγει η προθεσμία εγγραφών.

Τα πάντα ετοιμάζονται άψογα και με ιδιαίτερο ζήλο μέσα σε πυρετώδεις ρυθμούς στους οποίους οι άνθρωποι της διοίκησης του Αριστοτέλη έχουν αποδείξει ότι αντέχουν και ξεπερνούν πάντα  κάθε δυσκολία που προκύπτει.

lgb

Aristotelis Basket ball club

Τουρνουά 3χ3 στις 27, 28 και τελικός στις 30 Δεκεμβρίου

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά 3x3 θα γίνει το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου πριν τους φιλανθρωπικούς αγώνες ''Καλάθια Ζωής'' του Αριστοτέλη Σταυρού και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το κλειστό θα βουλιάξει την ημέρα εκείνη !

Καλή επιτυχία στους διαγωνιζομένους αθλητές και στο Δ/Σ του Αριστοτέλη που για ακόμα μία φορά αποδυκνείει την δημιουργικότητα που έχει και την ασταμάτητη δουλειά που κάνει σε όλους τους τομείς !!!

*(Τηλέφωνα πληροφοριών σχετικά με την διοργάνωση παραθέτονται παραπάνω στην αφίσα της διοργάνωσης)

Τσολάκης Βασίλης

lg

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ