Νέα Απολλωνία: Οι πιτσιρικάδες που (ξανά)μεγαλώνουν τον Μέγα Αλέξανδρο!

amptsr

amptsr
Το απόγευμα της 7ης Μαίου 2017 ήταν πικρό για τη Νέα Απολλωνία και το ιστορικό της σωματείο Μέγα Αλέξανδρο.... Η άλλοτε πανίσχυρη ομάδα όχι μόνο τερμάτισε τελευταία στον 4ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να συγκεντρωθεί για να κατέβει να αγωνιστεί με τον Βρασίδα σε αγώνα μπαράζ.

 

Μοιραία ήρθε ο υποβιβασμός στην Γ΄ κατηγορία και για μεγάλο διάστημα όλα έδειχναν πως ούτε και εκεί θα κατόρθωνε να πάρει μέρος....

Από τότε όμως μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά !

aamdm

aamdm

Βρέθηκαν άνθρωποι που έφτιαξαν ένα νέο Δ/Σ, προωθήθηκαν νεαρά παιδιά στην μεγάλη ομάδα, ήρθαν κάποια καινούρια από τη Νέα Μάδυτο, έμειναν και ξαναέπιασαν τα ''όπλα της μάχης'' κάποιοι παλιότεροι έμπειροι, ήρθε νέος προπονητής και με μεγάλη προσπάθεια και βάσανα ο Μέγας... ξανά προς την Δόξα τραβά !

 

ktb

ktb

 

 Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας ο Μέγας ξεκίνησε μετά απο μια δύσκολη περυσινή χρονιά με -4 βαθμούς (λόγω της περσινής τιμωρίας του).

Εγινε ενα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στις αρχές Σεπτεμβρίου από μια παρέα κυρίως ΝΕΑΡΏΝ παιδιών αλλα υπήρχε και η μεγάλη συνδρομή των πιο έμπειρων παικτων.

 

 vrmpn

vrmpn

 

Στην πορεία η Νέα Απολλωνία ενισχύθηκε πάρα πολύ και με τρεις ικανότατους παίκτες απο τον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου:  Тον Χρήστο Βορμπινο, τον Κόλα και τον Νακόπουλο.

 

mgac

mgac

 

Στις πρώτες αγωνίστικες η πορεία του Μέγα δεν ήταν η καλύτερη αλλά μετέπειτα με την αλλαγη προπονητή και την είσοδο του Βασίλη Κιπλακιδη στον πάγκο τα πιτσιρίκια του Μεγα εδειξαν πως στο μέλλον θα πανε την ομαδα εκεί που της αξίζει.. 

Η ομάδα μετράει μια τεράστια νίκη εκτός έδρας με τον Αετό Άνω Σταυρού, με σκορερ τον Παναγιωτάκη Αλευρά, μια νικη με ΑΟ θράκης, μια ισοπαλία με τον πρώτο του ομίλου (Αρδαμέρι) και μια ισοπαλία με τον Αετό μέσα στη Νέα Απολλωνία.

 

alvp

alvp

 

  Ο Μέγας Αλέξανδρος πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θεση και δείχνει αποφασισμένος να κανει ότι μπορεί για να φτάσει οσο πιο ψηλά γίνεται φετος.

 

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ξαναστέκευαι στα πόδια της και πως τα νέα παιδιά της έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους

Ο μέσος όρος ηλικίας ομαδας είναι τα 18 χρόνια και πιο έμπειροι παικτες είναι οι: Σαφερασι Γκέρτι, Μπαλατσός Στάθης, Σικοβίκας Παναγιώτης, και ο αγέραστος Τσαούσης Στράτος.

Πολύ σημαντική είναι και η προσπάθεια να διατηρηθεί η Ακαδημία της Νέας Απολλωνίας και σίγουρα ο Μέγας Αλέξανδρος αξίζει κάθε δυνατή βοήθεια από τον κόσμο του !

 

akdmd

akdmd

 

Να ευχηθούμε ολόψυχα η νέα χρονιά που έρχεται να βρει το ιστορικό σωματείο της Νέας Απολλωνίας και πάλι δυνατό και ισχυρό με πολλούς περισσότερους ανθρώπους στο Δ/Σ και όλους φιλάθλους στο πλευρό του.

Υγεία και ότι καλύτερο για τους πιτσιρικάδες που (ξανά)μεγαλώνουν τον Μέγα Αλέξανδρο !!!

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ