Άνοιξε τις πύλες της η Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλκιδικής!

prmthx

prmthx
Φώτισε και φέτος η Παραμυθοχώρα του Στρατωνιου παρέα με δεκάδες παιδικά χαμόγελα. Μια όμορφη γιορτή με κάλαντα, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και φυσικά τον Αη Βασίλη!

 

Η Παραμυθοχώρα άνοιξε και φέτος για 10η συνεχή χρονιά και περιμένει μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν

 

Στην Παραμυθοχώρα, μεταξύ άλλων, θα επισκεφτείτε το Σπίτι των Τεχνών, το Ταχυδρομείο, το Γλυκόσπιτο, το Σπίτι του Παραμυθιού, τη Λίμνη των Ευχών καθώς επίσης και το λούνα παρκ, το συνθετικό παγοδρόμιο αλλά και το τρενάκι.

Παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, ξυλοπόδαροι, κλόουν και φυσικά ο Άγιος Βασίλης όπου με το τρενάκι του θα κάνει βόλτα στο χωριό, θα σας παρασύρουν στην εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Η επίσκεψη στην Παραμυθοχώρα είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρχει και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, με αφετηρία τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, και στάσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην Καμάρα και στην οδό Βούλγαρη.

Η Παραμυθοχώρα χτίστηκε και λειτουργεί με αγάπη προς τα παιδιά και νοσταλγία των χριστουγεννιάτικων παιδικών αναμνήσεων από εθελοντές κατοίκους και φορείς του Στρατωνίου.

Η συμμετοχή των εθελοντών κατά τη διοργάνωση είναι μία κατάθεση αγάπης, όπου κούραση και κόπος δεν έχουν καμία σημασία.

Για αυτό και π συμμετοχή τους είναι μία ευχαρίστηση και μία προσφορά, δημιουργώντας μία ζεστασιά μαζί με τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στις ψυχές των παιδιών !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ