Νικητής η Ανθρωπιά στον Φιλανθρωπικό Αγώνα του Αριστοτέλη Σταυρού!

flvt

flvt
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια είναι περιτά μπροστά στο μεγαλείο της ανθρώπινης προσφοράς και αλληλεγγύης. Μια τέτοια στιγμή ήταν και ο Φιλανθρωπικός αγώνας του Αριστοτέλη Σταυρού το Σάββατο 30 Ιανουαρίου!

 

*Γράφει ο Kostas Kalogiannis

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες ως προς την συμμετοχή και ιδιαίτερα ως προς την συγκέντρωση αγαθών, διεξήχθη το Σάββατο 30/12 το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ.

  Οι δεκάδες σακούλες με τρόφιμα, είδη καθαριότηταςκαι καθημερινής χρήσης που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο χαμόγελο του παιδιού.

 

flvttrf

flvttrf

 

Για την δράση και τις προσπάθειες του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς του τουρνουά ο Πρόεδρος της ομαδος ΓΚΕΜΕΤΖΗΣ Αγγελος , ο Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομαδος του ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ Κος ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ Λάζαρος και ο εκπρόσωπος Παλαιμάχων Δήμου Βόλβης Κος ΤΣΟΛΑΚΗΣ Βασίλειος .

  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και την αγωνιστική του δράση ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κος ΜΑΝΩΛΑΣ Χρήστος.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Βόλβης Κος ΛΙΑΜΑΣ Διαναντής , ο πρόεδρος της Τ .Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ κος ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Χρήστος πλήθος μελών του Δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι της εκκλησίας , των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων διοικητικών αρχών του Δήμου μας.

 

fvtkc

fvtkc

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς & υποστηρικτές του που έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του και να εκφράσει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον απλό ανώνυμο φίλο/η που βρέθηκε στο κλειστό του ΣΤΑΥΡΟΥ και που από το δικό του υστέρημα, στήριξε με την αγάπη του το χαμόγελο του παιδιού , και όλους αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Νικητής των αγώνων αυτού του τουρνουά ήταν η ανθρωπιά και η στήριξη προς τον συνάνθρωπο.

Το Δ . Σ. του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ και οι αθλητές του εύχονται σε όλους χρόνια πολλά , καλή χρόνια , με υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα !!!!

xrktm

xrktm

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ