20 χρόνια ''Αγγέλων Φωνές'': Έκοψαν την πίτα του νέου χρόνου με ευχές να τα χιλιάσουν!

vsplx

vsplx
Αγγέλων Φωνές - Χορωδία Νέων: Κόψαμε κι εμείς τη βασιλόπιτα μας για τον νέο χρόνο με την δεύτερη οικογένεια μας!! Και του χρόνου, να είμαστε γέροι, τυχεροί,αγαπημένοι και πάντα επιτυχίες για τη χορωδία μας !!

 

Σημαδιακή χρονιά για εμάς αφού αγγίξαμε τα 20 χρόνια χορωδίας απο το έτος ίδρυσης!! 1998-2018 #angels_family #angels_choir

 

vsp

vsp

 

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς, μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για την Αγγέλων Φωνές,το 2017 δε θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα καθώς ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα,κάνοντας μας ίσως το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε.

Μεταφορικά μιλώντας φυσικά αναφερόμαστε στην επίσκεψη της Αγγέλων Φωνές στο Προεδρικό μέγαρο,ψάλλοντας τα κάλαντα στον πρώτο πολίτη της χώρας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

 

exfg

exfg

 

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Σερρών - Νιγριτης που μας έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τον τόπο μας και κατ' επέκταση όλη την Μακεδονία !!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά!!!

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε την μαέστρο μας για την καταπληκτική και άριστη δουλειά που κάνει!

Της οφείλουμε οχι μόνον την αφοσίωση μας αλλά και πάρα πολλά άλλα (ξέρει εκείνη)!!!

 

agfn

agfn

Καλή χρονιά σε όλους σας !!

vspt

vspt

*(σ.σ) Με την σειρά μας να ανταποδώσουμε τις ευχές της κας Μαρίας Κουβακλή και των παιδιών της χορωδίας να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο. Συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν πετύχει με σκληρή δουλιά στα είκοσι ολόκληρα χρόνια λειτουργίας τους.

Πάντα επιτυχίες και να τα χιλιάσουν προσφέροντας πάντα στον τόπο μας τόσο μεγάλες διακρίσεις !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ