Ετήσιος Χορός του ΠΑΟΚ Σταυρού - ''Αρχοντικό'' Σάββατο 10 Φεβρουαρίου!

zxrz

zxrz
Ο  ΠΑΟΚ Σταυρού προσκαλεί τους φίλους του στον Ετήσιο χορό του, που θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 κοσμικό κέντρο ''Αρχοντικό'' στον Σταυρό Θεσ/νίκης.

Μια ιδιαίτερη εξωαγωνιστική εκδηλώση για τον  ΠΑΟΚ Σταυρού που πέρα από την καθημερινή ρουτίνα των προπονήσεων και το βάρος του άγχους των Κυριακάτικων αγώνων θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους αθλητές, όσο και στους φιλάθλους της ομάδας να περάσουν όμορφες στιγμές και να διασκεδάσουν σε έναν πανέμορφο χώρο, με μια εκπληκτική λαική ορχήστρα και με φαγητό μίας από τις κορυφαίες κουζίνες της περιοχής μας.

zzx

zzx

 

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού χρειάζεται να την στηρίξουμε σε αυτόν τον χορό της.

Τα παιδιά που αγωνίζονται έχουν ανάγκη να τους δείξουμε την αγάπη μας και οι άνθρωποι του Δ/Σ έχουν το όνειρο να σταθεί ο κόσμος δίπλα τους σε όλη αυτή την τεράστια φετινή προσπάθεια.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο ΠΑΟΚ Σταυρού ενώνει και προσφέρει στον Σταυρό και στη νεολαία όλης της ευρύτερης περιοχής μας.

vspt

vspt

Ιδιαίτερα φέτος σ΄ αυτή την δύσκολη αγωνιστική χρονιά που χτίζεται μια νέα ομάδα ο ΠΑΟΚ Σταυρού και οι άνθρωποι που αγωνίζονται γι΄ αυτόν καθημερινά, μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε !!!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ