Αρχιπύραρχος Κεν. Μακεδονίας ο κ. Μανώλης Τσολάκης από την Νέα Απολλωνία

tslks

tslks
Μία λαμπρή διάκριση για τον συνδημότη μας από την Νέα Απολλωνία κ. Μανώλη Τσολάκη, ο οποίος προήχθη στον βαθμό του Αρχιπύραρχου και μετατίθεται πλέον στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας!

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες κρίσεις των επιτελικών στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Πύραρχος κ. Μανώλης Τσολάκης προήχθη στο βαθμό του Αρχιπύραρχου και μετατίθεται στις υπηρεσίες του Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσολάκης διετέλεσε επικεφαλής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στο νομό Χαλκιδικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια με Άριστο έργο.

 

tslksb

tslksb

 

Στη διάρκεια της τετραετούς θητείας του, ως Διοικητής κλήθηκε να συντονίσει δεκάδες επιχειρήσεις με περιστατικά πυρκαγιάς και φυσικών καταστροφών από ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σε έναν από τους «δυσκολότερους» -από άποψη μορφολογίας- νομούς.

 

tslkse

tslkse

 

Ο ίδιος είχε στην ευθύνη του την περιοχή του Αγίου Όρους με αρκετά συμβάντα φωτιάς καθώς και επιχειρήσεις αναζήτησης και διάσωσης. Επεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, πάντα με γνώμονα την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών και της διαφύλαξης του φυσικού πλούτου.

 

tslksc

 

Ο κ. Μανώλης Τσολάκης ανέπτυξε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τις αρχές, τις εθελοντικές οργανώσεις και τους απλούς πολίτες.

Εκτός από το επιχειρησιακό μέρος, μερίμνησε κατάλληλα για την εύρυθμη και ευέλικτη λειτουργία των τμημάτων της Υπηρεσίας για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του κοινού.

 

 

tslksd

tslksd
 

 

Η συντακτική ομάδα του Strymonikostoday.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς το πρόσωπο του νέου Αρχιπύραρχου Κεντρικής Μακεδονίας.

Σιδεροκέφαλος, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύκολο έργο του !!!

 

*(Με πληροφορίες από το Halkidikifocus.gr)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ