Τεχνικό Πολυκατάστημα Επιτρόπου: Ολοκληρωμένες λύσεις στα μέτρα σας!

eptrmg

eptrmg
Το Τεχνικό πολυκατάστημα Επιτρόπου με έδρα την Ασπροβάλτα Θεσ/νίκης, βρίσκεται καθημερινά κοντά σας με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, πριν και μετά την πώληση, την προσφορά τεχνογνωσίας και συμβουλών, καθώς και με την 100 % κάλυψη των απαιτήσεων των εργασιών των φίλων πελατών μας, με ποιοτικά προϊόντα που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

 

Επιλεκτικοί Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Πιστοποιημένης Ποιότητας

 

ilk

ilk

Μεγάλη ποικιλία επιλογών ειδών υγιεινής και υδραυλικών για την κατασκευή ή την διαμόρφωση του μπάνιου σας

 

mpng

mpng

 

mpngb

mpngb

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

 Ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τεχνικές λύσεις για την αισθητική και αρχιτεκτονική υπεροχή του χώρου σας.

 

 

eptr

eptr

 

Φροντίζουμε συνεχώς να συμπληρώνουμε και να εμπλουτίζουμε την εταιρία μας, σύμφωνα πάντα με την εξέλιξη τις τεχνολογίας και με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά για τις δικές σας ανάγκες.

 

eptrc

 

Σε μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προιόντων όπως δομικά υλικά, εργαλεία ηλεκτρικά, εργαλεία χειρός , μηχανήματα και παντός τύπου προϊόντα κήπου, βίδες γαλβανιζέ, βίδες ανοξείδωτες, συστήματα ραφιών, είδη κοπής και λείανσης, είδη στερέωσης (βύσματα πλαστικά και μεταλλικά για εφαρμογές μπετου, χημικά βύσματα) χημικά προϊόντα ( σιλικόνες, αφρούς πολυουρεθανης, κόλλες στιγμής κ.α.) συστήματα στερέωσης, επιπλέον μέσα ατομικής προστασίας και οικιακά είδη και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε στις καθημερινές εργασίες του σπιτιού, του κήπου ή οποιουδήποτε άλλου χώρου σας (αποθήκη, γκαράζ, καταστήματος κτλ).

 

 

Bioclima Kraft / ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

 

Αντιμετωπίζοντας την ανάγκη μιας λύσης προσαρμοσμένης στις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και την υψηλή σεισμικότητα του ελληνικού χώρου η BIOCLIMA δημιούργησε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης CLΙΜΑtotal®

 

Αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο σύστημα, της ειδικά μελετημένης για τις ελληνικές συνθήκες σειράς BIOCLIMA®.

Μία αποτελεσματική μέθοδος θερμομόνωσης κτηρίων, που συνδυάζει την εξοικονόμηση ενέργειας με την ολική αισθητική ανάπλαση της εξωτερικής όψης.

 

Κατάλληλο για νεόδμητες και παλιές κατασκευές, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και βιομηχανικά κτήρια, βελτιώνει θεαματικά την «αδράνεια» του κτηρίου στις αλλαγές της εξωτερικής θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ευχάριστο περιβάλλον και οικονομικά οφέλη.

 

 vklim

vklim

 

Χρώματα & βερνίκια

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και περιποιηθείτε κάθε είδους επιφάνεια επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και βερνίκια σε μοναδικές αποχρώσεις και ποιότητα εφαρμογής.

Κάντε την απαραίτητη προετοιμασία με ειδικά υποστρώματα και αστάρια και εφαρμόστε τα χρώματα και τα βερνίκια, που σας ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία βαφής και αξεσουάρ που θα βρείτε όλες τις εποχές του χρόνου στο κατάστημά μας στην Ασπροβάλτα Θεσ/νίκης.

 

xrmt

xrmt

 

 

xrmtb

xrmtb

 

 

" ΑΦΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Ο.Ε. "
Τεχνικό Πολυκατάστημα

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου, υλικά λεβητοστασίου, κυκλοφορητές, καυστήρες, σόμπες πέλλετ, ξυλόσομπες, σόμπες πετρελαίου, σόμπες υγραερίου και όλα τα αναλώσιμα σχετικά με τη θέρμανση !!!

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ MIDEA

 

klimtskt

klimtskt

 

eptrsmp

 

 

 

Τεχνικό Πολυκατάστημα Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

 

 

mxnmt

 

 

" ΑΦΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Ο.Ε. "
Τεχνικό Πολυκατάστημα

Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης

!!!! KARCHER !!!!

Πληστικά μηχανήματα, ηλεκτρικές σκούπες παντός τύπου, αντλίες νερού, ατμοκαθαριστές, τζαμοκαθαριστές, είδη κήπου

 

 

kartcer

kartcer

 

mxnmtb

 

Ασπροβάλτα Θεσ/νίκης

   Τηλ. 23970 23223

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ