Παραδοσιακά Κούλουμα στα Νέα Βρασνά την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία!

pkrsr

pkrsr
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βρασνών σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στα Παραδοσιακά Κούλουμα που θα γιορταστούν όπως κάθε χρόνο στην πλατεία των Νέων Βρασνών με την πατροπαράδοτη φασολάδα και τα Σαρακοστιανά της ημέρας!

 

Τα παιδιά του Συλλόγου και οι κάτοικοι των Νέων Βρασνών θα περιμένουν τους φίλους επσκέπτες στην πλατεία του χωριού τους με άφθονο ποτό, με πολύ κέφι και μεγάλες ετοιμασίες για να εξυπηρετήσουν τους πάντες και φυσικά με το πέταγμα του Χαρταετού !!!


pkrklmf

pkrklmf

 

 

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2018

Σας περιμένουμε στην πλατεία των Νέων Βρασνών για μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή χρόνια τώρα....

Όλη η ομάδα του συλλόγου κι οι εθελοντές της θα είναι εκεί για να σας προσφέρουν όλα τα παραδοσιακά φαγητά και ποτά με κέφι υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

 

 

prdsklm

prdsklm

 

Παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία των Νέων Βρασνών

Κρασάκι στην πλατεία, βόλτα στην παραλία, χαρταετός και νηστήσιμα Σαρακοστιανά

Τα Νέα Βρασνά σας περιμένουν να σας φιλοξενήσουν !!!

 

Παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία του χωριού

Κρασάκι στην πλατεία, βόλτα στην παραλία της λίμνης, χαρταετός στην αλάνα!

Η Μικρή Βόλβη γιορτάζει και σας περιμένει να την γνωρίσετε.

- See more at: http://strymonikostoday.gr/index.php/component/k2/item/1993-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B2%CE%B7#sthash.Y91TNu3p.dpuf

pkrsrb

 

Οι εκδηλώσεις για τα Παραδοσιακά Κούλουμα θα ξεκινήσουν την Καθαρά Δευτέρα στις 11.00 το πρωί στην κεντρική πλατεία του χωριού και είναι όλοι καλοδεχούμενοι.

«Ελάτε να πετάξουμε τον χαρταετό μας, να γλεντήσουμε όλοι μαζί και να γευτούμε σαρακοστιανά εδέσματα και καλό κρασί. Σας περιμένουμε!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Βρασνών σε όλους τους φίλους και γνωστούς από όλη την περιοχή μας.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!

 

pkrnst

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ