Νέα Μάδυτος: Αποκριάτικη Κυριακή και Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία!

apb

apb
Νέα Μάδυτος Απόκριες 2018 και ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την Κυριακή 18 και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, οπότε και οι Μαδύτιοι με πολύ μεράκι και προσπάθεια πριμένουν όλους τους φίλους επισκέπτες στις εκδηλώσεις τους !

Η Νέα Μάδυτος θα χαρίσει και φέτος στιγμές άφθονου κεφιού και διασκέδασης και θα σας περιμένει στο Αποκριάτικο Πάρτυ που διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου - Λυκείου και ο Αθλητικός Σύλλογος Ελλήσποντος, στην πλατεία του χωριού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με πολύ κέφι.

 

apdklmb

apdklmb

Την καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου η Δημοτική κοινότητα Νέας Μαδύτου προσφέρει παραδοσιακή φασολάδα, το παραδοσιακό Μαδυτιανό κλικ΄  και άλλα νηστίσιμα σαρακοστιανά εδέσματα με λαγάνες στην πλατεία του χωριού.

apdklm

apdklm

karnavalanovras2

ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

Ένα μικρό δείγμα φωτογραφικών στιγμών από παλιότερες καρναβαλικές διοργανώσεις στη Νέα Μάδυτο μπορεί ίσως να δώσει κάποια εικόνα του τι πρόκειται να ζήσει ο κάθε φίλος που θα επισκεφτεί το χωριό το διήμερος στις 18 και 19 Φεβρουαρίου!

apb

 

apc

 

kbΦέτος ειδικά που η προσπάθεια των τοπικών συλλόγων εμπλουτίζεται και με την συμμετοχή πολλών μικρών και μεγάλων μασκαράδων η διάθεση και το κέφι αναμένεται να απογειωθεί...!!!

 
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΔΥΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!

Και του χρόνου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ