Κυριακή της Αποκριάς ο μεγάλος χορός του Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου!

alnmd

alnmd
Το Δ/Σ και οι αθλητές του Ελλήσποντου Νέας Μαδύτου περιμένουν κοντά τους όλο τον κόσμο της Νέας Μαδύτου και όλους τους φίλους τους από την ευρύτερη περιοχή, για να περάσουν μαζί τους μια αξέχαστη βραδιά στον μεγάλο χορό της ομάδας την Κυριακή της Αποκριάς 18 Φεβρουαρίου στην Ταβέρνα ''3 Αδέρφια'' των Αφων Χάβου !!!

xrs

xrs
 

Οι Γαλάζιοι της Νέας Μαδύτου ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και φυσικά μέσα σ΄ αυτόν εντάσεται και η οικονομική ενίσχυση του σωματείου η οποία είναι απαραίτητη για κάθε ομάδα που θέλει να βγάλει άνετα τα οικονομικά βάρη της και να πρωταγωνιστήσει χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα και άγχος στην δύσκολη κατηγορία της Α΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΜ.

Και ο Ελλήσποντος με την ιστορία που έχει και με το έργο που προσφέρει στη νεολαία όλης της περιοχής μας, αξίζει πέρα για πέρα να στηριχθεί από τον κόσμο της Νέας Μαδύτου και όλους τους φίλους του ευρύτερα, για πρωταγωνιστήσει και να φτάσει ψηλά φέτος!

alspb

alspb


Πέρα από τη εξαιρετική κουζίνα των Αδερφών Χάβου, ένα ακόμα δυνατό χαρτί της βραδιάς του χορού του Ελλησπόντου είναι και η παρουσία της Κάλλιας Αναστασιάδου στο τραγούδι, του Σπύρου Παπαδόπουλου (μπουζούκι και τραγούδι) και του Άγγελου Αθανασιάδη στην κιθάρα !

Η Ταβέρνα ''3 Αδέρφια''  είναι βέβαιο πως θα ξεχυλίσει από κόσμο που αγαπά και στηρίζει τον Ελλήσποντο και το κέφι της βραδιάς σίγουρα θα φτάσει στα ύψη.

Καλό θα είναι λοιπόν να προλάβετε να κλείσετε τραπέζι από τώρα (αν υπάρχουν ακόμα φυσικά....) στο τηλ. 690863243

Καλή επιτυχία στον Ελλήσποντο, καλή διασκέδαση στους φίλους που θα βρεθούν το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς στον χορό του και καλή δύναμη στο Δ/Σ του σωματείου για τις οργανωτικές διαδικασίες και το τρέξιμο τους μέσα στο 2018.

Η επιτυχία αγαπά την προετοιμασία και έρχεται με την οργάνωση !!!


isk2

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ