Λίμνη Βόλβη: Παύση ερευνών από τα κλιμάκια - Συνεχίζουν οι ψαράδες της Μικρής Βόλβης

emg

emg
Μετά από δύσκολο αγώνα (με τα νερά και τι καλαμιές της λίμνης, τον λασπωμένο βυθό, αλλά και τις καιρικές συνθήκες), που είχε διάρκεια πάνω από ένα μήνα, σταμάτησαν από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου οι έρευνες των κλιμακίων των επίσημων αρχών στη λίμνη Βόλβη για τον εντοπισμό του 40χρονου συνδημότη μας από την Μικρή Βόλβη. 

 

Πυροσβεστική υπηρεσία, ΕΜΑΚ, δύτες, η Δ΄ Μοίρα Καταδρομών, οργανώσεις εθελοντών, Θυροφυλακή, τοπικοί παράγοντες, κάτοικοι της γύρω περιοχής και αμέτρητοι απλοί άνθρωποι έδωσαν και την ψυχή τους, συμβάλοντας όπως μπορούσε ο καθένας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που όμως δυστυχώς δεν είχε τα επιθυμητα αποτελέσματα.

 

emgb

emgb

 

Μετά την συμπλήρωση ενός μήνα και πλέον ερευνών, με απόφαση των επίσημων αρχών οι έρευνες σταμάτησαν μέχρι να υπάρξει νεότερη διαταγή και σχέδιο εντοπισμού σύμφωνα με τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν στο επόμενο διάστημα.

Τις έρευνες συνεχίζουν όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βόλβης κ. Κώστας Σαμαράς (όποτε τους το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες...)  οι ντόπιοι ψαράδες με κατοίκους της Μικρής Βόλβης που με τις ψαρόβαρκες τους προσπαθούν όσο μπορούν να εντοπίσουν τον άτυχο συγχωριανό τους.

 

emkjsk

emkjsk

 

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 40χρονου συνδημότη μας αγνοούνται από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη λίμνη, με τον 70χρονο θείο του, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί την επόμενη ημέρα.

Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση, που διήρκεσε σχεδόν ένα μήνα και στην οποία συμμετείχαν το Πυροσβεστικό Σώμα, δυνάμεις καταδρομών, δύτες και εθελοντικές ομάδες, με κάθε διαθέσιμο μέσο.

 

emkksm

emkksm

 

*(Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη υπάρχει θα ενημερώσουμε υπεύθυνα και άμεσα τους κατοίκους της περιοχής μας και όλους τους φίλους αναγνώστες μας)

Η συντακτική ομάδα του Strymonikostoday.gr

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ