Ανοιχτή Πρόσκληση - Συγκέντρωση των Ερασιτεχνικών Σωματείων Δήμου Βόλβης

epsm

epsm
Ανοιχτή πρόσκληση σε συγκέντρωση με θέματα που αφορούν την επιβίωση τους πλέον, απευθύνει στα ερασιτεχνικά σωματεία ΕΠΣΜ του Δήμου Βόλβης η επιτροπή πρωτοβουλίας που συστάθηκε εν όψει των δραματικών εξελίξεων που έχουν εξαφανίσει τις μισές ομάδες που υπήρχαν, αλλά και πληγώνουν οδηγώντας σε αφανισμό όσες υπάρχουν ακόμα στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια.

 

Η συγκέντρωση των ερασιτεχνικών σωματείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου της Νέας Μαδύτου.

Βασικά θέματα της συγκέντρωσης θα είναι:

Η εξαθλίωση των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής μας και η ανάγκη ενίσχυσης τους από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η διεκδίκηση από την ΕΠΣΜ της μείωσης των εξόδων διαιτησίας

Η κατάργηση καταβολής του παράβολου εισητηρίων των ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου

 Η συγκεκριμένη συγκέντρωση αφορά στους εκπροσώπους των ήδη εν ενεργεία Δ/Σ των σωματείων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βόλβης, καθώς επίσης και όλους όσους έχουν διατελέσει παράγοντες κατά τα προηγούμενα έτη, τόσο των ομάδων ποδοσφαίρου που εξακολουθούν να είναι ενεργές, όσο και των ομάδων που έχουν διακόψει την λειτουργία τους και δεν συμμετέχουν σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Στην συγκέντρωση καλούνται επίσης οι αθλητές των ομάδων της περιοχής του Δήμου Βόλβης και όλος ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας που βλέπει με αγωνία το ένα μετά το άλλο τα σωματεία των οικισμών μας να καταρρέουν αβοήθητα από τους φορείς.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ