Λίμνη Βόλβη: Νέα έκκληση Ο.Φ.Κ.Α.Θ. σε χειριστές drone και νέες προσπάθειες εντοπισμού

emkdrn

emkdrn
Μετά από την σημαντική βελτίωση των καιρικών συνθηκών τις τελευταίες ημέρες, νέες προσπάθειες από τους εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. ξεκινούν στην Λίμνη Βόλβη για τον τον εντοπισμό του 40χρονου αγνοούμενου συνδημότη μας από την Μικρή Βόλβη.

 

Ακολουθεί έκκληση του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. σε χειριστές drone για τις προσπάθειες εντοπισμού του αλιέα που αγνοείται στη λίμνη Βόλβη:

«Καλούμε για ακόμα μια φορά τους φίλους που διαθέτουν drone μιας και έχει καλυτερέψει ο καιρός να ξανακάνουμε μια κοινή προσπάθεια εντοπισμού του άτυχου ψαρά σε σημεία που δεν έχουν πρόσβαση τα σκάφη και τα πεζοπόρα τμήματα πιστεύοντας ότι θα έχουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα από αέρος για να λήξουμε αυτήν την τραγική ιστορία ( Περιοχή λίμνη Βόλβης).
  
Σας παρακαλούμε όποιος θέλει και μπορεί ας επικοινωνήσει με το τηλ 6936806227 κ. Ράμος Χρήστος Πρόεδρός Εθελοντών Ο.Φ.Κ.Α.Θ. Σας ευχαριστούμε».

 

emkf

emkf

 

Νέα έκκληση σε χειριστές drone να συνδράμουν στις προσπάθειες εντοπισμού αγνοούμενου στη λίμνη Βόλβη

 

** Παρακαλείται θερμά όποιος μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή να έρθει σε επαφή με τον κ. Ράμο Χρήστο (ΟΦΚΑΘ) για την καταγραφή της ομάδας χειριστών drone και τον συντονισμό των ενεργειών της έρευνας από τους αρμόδιους.

ofkpb

ofkpb

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ