Αριστοτέλης Σταυρού: «Αι γενεαί πάσαι» ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΑΝΟΔΟ!

aignps

aignps
Γράφει ο Κώστας Καλογιάννης: Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση στο κλειστό της Πολιχνης την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ πέτυχε άλλη μια μεγάλη και δίκαιη νίκη 47-42 επί της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, και σε συνδυασμό με την ήττα της πρωτοπόρου ομαδος του ΧΟΡΤΙΑΤΗ από τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ απεκτησε το δικαίωμα να αισθάνεται ότι βρίσκετε πολύ κοντά στην άνοδο !!


Ήταν μια μεγαλειώδης εμφάνιση της ομάδας μας, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγαλειώδης εμφάνιση της κερκίδας. Μια παρουσία της μάζας του ΣΤΑΥΡΟΥ που θα ζήλευαν πέραν των ο ερασιτεχνικών ομάδων και ομαδες Εθνικών κατηγοριών!!

Καταφέραμε να επιτύχουμε το απόλυτο της προσπάθειάς μας, που είχε σύνθημα «παίκτες και οπαδοί γινόμαστε ένα και συμπεριφερόμαστε ως μεγάλη ομάδα ».

Δικαιολογημένοι οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί.

 

alxnkb

alxnkb

 

Φίλοι του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ :

Όλοι τώρα μας χρήζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Εμείς δεν αρνούμαστε τον τίτλο του φαβορί.

Πολλές φορές είπαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε και τώρα. ΟΜΩΣ. Μετά τη χθεσινή νίκη ,οι ευθύνες όλων μας, είναι ακόμη μεγαλύτερες. Δεν μας αποκοιμίζουν οι σειρήνες του εφησυχασμού.

Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς. Το κάθε παιχνίδι κρύβει μεγάλες παγίδες. Με ένα στραβοπάτημα όλα ανατρέπονται .

Σε αυτό το σημείο, δεν επιτρέπονται ούτε λάθη, ούτε υποτίμηση, ούτε τάσεις αυτοκτονίας.

Οι τρεις επόμενοι αντίπαλοί βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται στο παρκε και όχι στα προγνωστικά.
Είμαστε τόσο κοντά στο όνειρο, όμως και τόσο μακριά.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και οπαδοί γινομαστε ένα, με τον ίδιο στόχο: τη νίκη !!!

Σε όλους εμάς εναπόκειται να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια ,και να φτάσουμε ως πρωτοπόροι στον τελευταίο αγώνα στην έδρα μας να πανηγυρίσουμε την άνοδο!!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ