Βασίλης Ανατολίτης: Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωταθλητή Αριστοτέλη Σταυρού!

antls

antls
Ο Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Βασίλης Ανατολίτης είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει και έχουν συμβάλει στην προσπάθεια του Αριστοτέλη Σταυρού τα τελευταία χρόνια.

 

Με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από τον ΕΑΣ Αριστοτέλη Σταυρού ο κ. Ανατολίτης έστειλε ανοικτή συγχαρητήρια επιστολή προς την Διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους του συλλόγου.

 

antlsb

antlsb

 

Προς Ε.Α.Σ. Αριστοτέλη Σταυρού:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ1 ΑΝΔΡΩΝ της ΕΚΑΣΘ.

Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση, σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται και τους προπονητές τους, στους γονείς τους που στέκονται πάντα δίπλα, καθώς επίσης και στον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια του Αριστοτέλη Σταυρού σε όλα τα τμήματα.

Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον.

Η σκληρή, συνολική και μεθοδική δουλειά που γίνεται επί πολλά χρόνια στον σύλλογο αλλά και η δύναμη ψυχής και ήθους που διακρίνει τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας του Αριστοτέλη Σταυρού.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους σας ότι θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορώ την προσπάθεια σας για την καλλιέργεια των αρχών και αξιών του αθλητισμού και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και  πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!».

 

Με εκτίμηση

Βασίλειος Ανατολίτης

Σύμβουλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ