''Αρεθούσεια 2018'' : Λάμψη, Περηφάνεια και Νιάτα στη Γη των Πηγών!

ar18

ar18
Λάμψη, Περηφάνεια και χαρά, από τους μαθητές όλων των Γυμνασίων του Δήμου Βόλβης, ήταν τα ''πολύτιμα πετράδια'' που στόλισαν και φέτος την Γη των Πηγών στα ''Αρεθούσεια 2018''!

Περισσότεροι από 400 μαθητές Γυμνασίων του Δήμου Βόλβης έπαιξαν και αγωνίστηκαν, κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των συμμαθητών, φίλων, εκπαιδευτικών και γονέων και έκαναν την Αρέθουσα να λάμψει κυριολεκτικά στα ''Αρεθούσεια 2018''

ar18c

ar18c

Η εκδήλωση 'οπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε στον εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρέθουσας με τη συνδρομή των ακούραστων εκπαιδευτικών, των συνδιοργανωτών του Γυμνασίου, του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Βόλβης. 

ar18b

ar18b

 

Αρεθούσεια 2018

Για 5η χρονιά στο Δημοτικό & Γυμνάσιο Αρέθουσας

Με την συμμετοχή των Γυμνασίων του Δήμου Βόλβης

Συγχαρητήρια σε όλους!

ar18d

ar18d

 

 

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 μαθητές, που αφού έπαιξαν και αγωνίστηκαν με την ψυχή τους, κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των συμμαθητών, φίλων, εκπαιδευτικών και γονέων …

arg

arg

ar17d

Τους αγώνες πλαισίωσαν όμορφες μελωδίες, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί από τους μαθητές των σχολείων που έδωσαν γιορτινό χαρακτήρα και διάθεση. 

ar18c

ar18c

 

 

ar17b

ar17b

 

Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τους μαθητές /τριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες για την αξιέπαινη προσπάθεια τους στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι« και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο.

ar17

ar17

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα φετινά ''Αρεθούσεια 2017''

Έλαμψε η γη των Πηγών που γέμισε παιδιά και χαμόγελα !!!

ar17e

 

Όλοι είδαμε τη χαρά στα μάτια των παιδιών, που βρέθηκαν στην αυλή του σχολείου μας και διασκέδασαν, χάρηκαν ή λυπήθηκαν για το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά πάνω από όλα συμμετείχαν !!

Συγχαρητήρια σε όλουςτους συμμετέχοντες και του Χρόνου με υγεία !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ