Νέα Βρασνά: Βετεράνοι Βόλβης Vs Παλαίμαχοι Πανσερραικού Δευτέρα 21 Μαίου

pnsr

pnsr
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Βόλβης σας προσκαλεί στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου εναντίον των Παλαίμαχων της ιστορικής ομάδας του Πανσερραικού που θα γίνει την Δευτέρα 21 Μαίου 2018 και ώρα 5.00 μ.μ. στο γήπεδο των Νέων Βρασνών.

Η διοργάνωση του αγώνα και η φιλοξενία των Παλαιμάχων του Πανσερραικού γίνεται με την πολύτιμη αρωγή και στήριξη του Βρασίδα Βρασνών και εντάσεται στα πλαίσια του εορτασμού των Πολυούχων των Νέων Βρασνών Αγίων Κωντσαντίνου και Ελένης.

pnsrf

pnsrf

Πριν τον αγώνα ο Σύνδεσμος Βόλβης θα τιμήσει με πλακέτες την ομάδα των Παλαιμάχων του Πανσερραικού και μετά από το παιχνίδι θα υπάρχει μπουφές για τους φίλους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την συνάντηση.

Χρονιά με υγεία στα Νέα Βρασνά όλο τον αθλητικό κόσμο.

Σύνδεσμος Βετεράνων Βόλβης

om2

om2

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης των Βετεράνων Βόλβης κ. Γιώργος Πασαλής τόνισε: «Θα υποδεχθούμε με χαρά και συγκίνηση στο φιλόξενο γηπεδο του Βρασίδα τις παλιές δόξες του ιστορικού Πανσερραικού τιμώντας ταυτόχρονα τις τοπικές εκδηλώσεις για τους Πολυούχους των Νέων Βρασνών, καθώς και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο κοντά μας και ευχόμαστε να ξαναδούμε τον Πανσσερραικό και πάλι στην Α΄ Εθνική»

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

pnsr

pnsr

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΒΟΛΒΗΣ


om

om

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ