Ρεντίνα: Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών την Κυριακή 3 Ιουνίου

mnm

mnm
Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ Πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών Καταδρομέων και Ιερολοχιτών στην Ρεντίνα Θεσ/νίκης

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στη Ρεντίνα το Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ Πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών.

Νωρίτερα θα τελεστεί όπως κάθε χρόνο το Μνημόσυνο του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας το πρωί της Κυριακής και ώρα 9:30.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. Σχης ε.α. Δημήτρης Γεωργάκης.

kpmr

kpmr

 Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, οι Καταδρομείς μας, γνωρίζουν να τιμούν τη μνήμη των γενναίων και ικανών στελεχών τους με το δέοντα έπαινο και τον προσήκοντα σεβασμό. Το σεβασμό που οφείλουμε να δείχνουμε σε ήρωες.

Σε αυτούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε αυτούς που ο σύντομος βίος τους, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί, μια μακρά διαδρομή ήθους και παλικαριάς.

 Και όλοι αυτοί οι Καταδρομείς που έπεσαν Υπέρ Πατρίδας, μας δείχνουν ποιός είναι ο δρόμος αλλά και ο τρόπος για να την κάνουμε ισχυρότερη και την κοινωνία μας καλύτερη.

 Μας θυμίζουν και μας ορίζουν την αποστολή μας.

Εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε ανάγκη περισσότερο, αυτές τις εκδηλώσεις, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το μέγεθος της προσφοράς, να καταλάβουμε τι τους χρωστάμε και να περάσουμε το μήνυμα στα παιδιά μας.

 Άλλωστε οι ίδιοι οι πεσόντες ήρωες, τα λιοντάρια αυτά, έχουν τιμηθεί από την ιστορία και έχουν στεφανωθεί από τη δόξα ότι έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος.

grnt

grnt

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΡΕΝΤΙΝΑ ΘΕ/ΝΙΚΗΣ

Ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

mnms

dsb

dsb

 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ        

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Κυριακή 3 Ιουνΐου 2018 και ώρα 10:45, θα τελεσθεί στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΚΑΤΣΑΝΗ», στη Ρεντίνα Θεσ/νικης, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, παρουσία της ιεραρχίας, των θρησκευτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

yprp

yprp

mnk

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ