Γιορτή Αριστοτέλη Σταυρού: Κοπή Πίτας του ΄19, Βράβευση Αριστούχων, Τιμή στους ανθρώπους του

thns

thns
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 11.00 το πρωί, ο Αριστοτέλης Σταυρού όπως κάθε χρόνο κόβει την πίτα του, Βραβεύει τους Αριστούχους αθλητές του και Τιμά ανθρώπους που έχουν συμβάλει διαχρονικά στην δημιουργία αυτού του τόσου ξεχωριστού αθλητικού οικοδομήματος που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή μας και όχι μόνο!

 

Η γιορτή αυτή της κοπή της πίτας του νέου έτους καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια από το σημερινό Δ/Σ και αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές της χρονιάς για όλο τον Σταυρό και όχι μόνο, αφού πλήθος νέων παιδιών από όλη την ευρύτερη περιοχή αγωνίζονται στις τάξεις του Αριστοτέλη.

ptnl

ptnl

Πέρα από τα τυπικά πλαίσια της ανταλαγής ευχών και της κοπής της πίτας, η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή συγκινητική στιγμή για πλήθος ανθρώπων που αποτελούν ρίζες της ιστορίας του συλλόγου, αλλά και χορηγούς ''αιμοδότες'' στα σημερινά χρόνια και που η προσφορά τους αναγνωρίζεται και τιμάται δημόσια !! 

pit19

pit19

Κάθε χρόνο παλαίμαχοι αθλητές - Στελέχη των παλιότερων Δ/Σ  - και χορηγοί που έχουν προσφέρει όλοι τους διαχρονικά τα μέγιστα στον Αριστοτέλη Σταυρού, βραβεύβονται με την σειρά χτίζοντας έτσι άρηκτους δεσμούς του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος με τα σημερινά παιδιά που αθλούνται και που μαθαίνουν την προσφορά τους στην ιστορική διαδρομή του συλλόγου !!!

kor3

Όπως μας αναφέρει ο πρόεδρος του Αριστοτέλη Σταυρού κ. Άγγελος Γκεμετζής σήμερα στα τμήματα του Αριστοτέλη αγωνίζονται πάνω από 180 αθλητές και αθλήτριες από ηλικίες 5 εώς... 45 χρονών και αυτό τα λέει όλα από μόνο του για το έργο που παράγεται με τεράστιες προσπάθειες μέσα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια.

ptnf

ptnf

Αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν για ποιό οικοδόμημα μιλάμε και για το πόσο υγειής βάσεις έχει το οικοδόμημα αυτό στην πορεία της ιστορικής του εξέλιξης !!!

10307224 1493910417494240 2241122696190072305 n

Την Κυριακή17 Φεβρουαρίου 2019 λοιπόν η μεγάλη αθλητική οικογένεια Μπάσκετ του Αριστοτέλη Σταυρού κόβει την πίτα της νέας χρονιάς και ταυτόχρονα θα βραβεύσει τόσο τις διακρίσεις των αριστούχων μαθητών-αθλητών της, όσο και και τη προσφορά ανθρώπων που συνέβαλαν στο να μεγαλουργήσει διαχρονικά αυτό το οικοδόμημα του συλλόγου!


12697345 186520985039573 2584259169443739134 o

   Η εκδήλωση αυτή που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από το Δ/Σ του Αριστοτέλη και τον κόουτς κ. Θοδωρή Σαββίδη, αποτελεί την κορωνίδα της συνολικής λειτουργίας του συλλόγου πάνω σε αξίες και βάσεις οικογενειακής δομής που αγκαλιάζει και τιμά τα παιδιά της αλλά και ανθρώπους που από διάφορες θέσεις έχουν συμβάλει στην ιστορία του σωματείου δίνοντας τους έτσι τα καλύτερα πρότυπα αρχών και ιδανικών ευγενούς άμιλλας !!!

ptnd

ptnd

kor2 - ΑντίγραφοΚυριακή 17 Φεβρουαρίου όλα τα τμήματα του συλλόγου θα βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού και θα σας περιμένουν να τα καμαρώσετε σε αυτές τις τόσο τιμητικές στιγμές τους!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλη την οικογένεια του Αριστοτέλη και πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στην αθλητική και στην σχολική πορεία των αθλητών!

Τσολάκης Βασίλης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ